XCOM: Chimera Squad

PC

Kiadó: 2K Games, Fejlesztő: Firaxis Games
Mellékággal jelentkezett az XCOM-sorozat.
Értékelés: 8.5

E3 2021: Marvel-játékon dolgozhat az XCOM-csapat

Ha igazak a pletykák, akkor egy XCOM-szerű körökre osztott taktikai játékban láthatjuk legközelebb a Marvel szuperhőseit. A játékot a zsáner koronázatlan királya, a Firaxis készítheti.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

XCOM: Chimera Squad - még több hős a fedélzeten

Holnap már mi is belevethetjük magunkat az XCOM: Chimera Squad izgalmaiba, a Firaxis pedig mindent megtesz azért, hogy jó előre megismerjük a különös osztag tagjait. Nézzünk hát bele az újabb karakterbemutatókba!

Felsorakoznak az XCOM: Chimera Squad ügynökei

Alig egy hét választ el minket az XCOM: Chimera Squad megjelenésétől, itt az ideje tehát, hogy jobban is megismerjük City 31 védelmezőit. A Firaxis és a 2K egy rövidke videósorozattal segít minket ebben.

Bemutatkozott az XCOM: Chimera Squad

Már a jövő héten megjelenik az XCOM-sorozat most bejelentett mellékága, a Chimera Squad, amely érdekes változtatásokat eszközöl a jól ismert játékmeneten. Az első héten ráadásul mindössze 10 dollárt kérnek érte!