Crysis Remastered

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Crytek, Fejlesztő: Crytek
A 2007-es Crysis felújított kiadása.
Értékelés: Nincs még értékelve

Ingyen Crysis jár a GeForce Now-előfizetés mellé

Van egy jó hírünk: most már lényegében bármi képes a Crysis futtatására, miután a GeForce Now is támogatja a játékot. Az NVIDIA most ezt be is bizonyítja, ugyanis ajándékba adja a remasterelt verziót az előfizetőinek.

Pergős előzeteseken a felújított Crysisok

Utolsó, vásárlócsalogató kedvcsinálókat kapott a Crysis második és harmadik felvonásának újrahangszerelt kiadása, amelyeket nem csak külön, de a Crysis Remastered Trilogy oszlopos tagjaiként is beszerezhettek majd.
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékdömping, ezen a héten is érkeznek majd újdonságok bőséggel. Szokás szerint listába szedtük az aktuális premiereket, és még a filmes szekciónkon is igazítottunk kicsit!

Utolsó előzetesen a Crysis Remastered Trilogy

Jövő héten fut be a teljes Crysis-trilógia ráncfelvarrott kiadása, ami a közeledő premier alkalmából megkapta az ilyenkor szokásos utolsó, vásárlócsalogató kedvcsinálóját.

Premierdátumot kapott a Crysis Remastered Trilogy

Tegnap kiderült, hogy pontosan mikor is vehetjük a kezünk közé a Crysis Remastered Trilogyt, valamint a Crysis 2 Remastered és a Crysis 3 Remastered önálló kiadásait. Szerencsére nem kell már sokat várni rájuk.

Steamre tart a Crysis Remastered

Egy évvel ezelőtt jelent meg a Crysis felújított verziója, ami PC-n idáig az Epic Games Store exkluzív vendégszeretetét élvezte, azonban hamarosan a Valve digitális áruházában is elérhető lesz az FPS.

Ennyit szépült a Crysis Remastered Trilogy

Vadonatúj videóval jelentkezett a Crytek, amiben a Crysis-széria epizódjait egymás mellé állítják Xbox 360-on és Xbox Series X-en, és bemutatják, hogy mennyit fejlődött a lövöldözős sorozat az évek alatt.

Ősszel érkezik a Crysis Remastered Trilogy

Idén ősszel ismét lesz rá alkalmunk, hogy maximális erőre kapcsolva felhúzzuk a nanoruhát, a Crytek ugyanis bejelentette a Crysis Remastered Trilogy érkezését. A felújított csomag a teljes trilógia számozott epizódjait tartalmazza majd.

AAA-kategóriás lövöldén dolgozik a Crytek

Az utóbbi években nem állt jól a Crytek szénája, de úgy tűnik, hogy a Crysis Remastered és a Hunt: Showdown kellő löketet adott egy új, AAA-kategóriás FPS fejlesztéséhez.

Megjelent a Crysis Remastered, itt a launch trailer

Végre PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is megjelent a Crytek legendás lövöldéjének felújított változata. Egy látványos előzetessel készülhetünk a trópusi kalandokra és az idegenek inváziójára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a mostani hét érezhetően a klasszikus vihar előtti csend állapotára emlékeztet, azért az FPS-rajongóknak és a Nintendo Switch-tulajoknak így is bőven lesz mivel elütniük a héten a szabadidejüket.
  • Írta: Baloo
  • 0 komment

Crysis Remastered - ilyen a konzolos ray-tracing

Amikor már azt hittük, hogy úgy fog eltelni egy nap, hogy nem érkezik semmi újdonság a hamarosan megjelenő Crysis Remasteredről, akkor a Digital Foundry előrukkolt egy új videóval, amiben a konzolos fénykövetést vizsgálják meg alaposan.

Crysis Remastered - ilyen volt, ilyen lett

Amikor a Crytek bejelentette a Crysis Remasteredöt, a játékosok - finoman is szólva - nem voltak túlzottan elragadtatva a végeredménytől. Most ezeket a rossz emlékeket szeretné a stúdió eloszlatni egy pár frissen kiadott képpel.

Ilyen gép kell a Crysis Remasteredhöz

"Na, de a Crysis el fog rajta futni?" A PC-s gamerek körében 2007 óta elterjedt szállóigét a játék újrakevert kiadása viheti tovább a jövőben. Spoiler: ennek ellenére valószínűleg a legtöbb játékosnál nem lesz vele gond.

Szeptember közepén érkezik a Crysis Remastered

A kiváltott reakciók miatt a Crysis Remastered végül csak Nintendo Switchre futott be júliusban, a többi bejelentett platformra vonatkozó megjelenési dátumára egészen mostanáig várnunk kellett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban sem maradunk újdonságok nélkül, igaz, ezúttal inkább a független fejlesztésű játékok kapják a főszerepet. Szokásunkhoz hűen listába szedtük a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit.

Crysis Remastered - így fest a Switch-port

A PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re szánt Crysis Remastered késik, de a Switch-verzió már jövő héten élesedik. Lássuk, hogyan fest, és mit tud a Nintendo hibridkonzoljára szabott átirat!

Switchre időben érkezik a Crysis Remastered

Habár a Crysis Remastered megjelenését elhalasztották, a Crytek az imént megerősítette, hogy a csúszás a Nintendo Switchre szánt kiadást nem érinti, az időben boltokba kerülhet.

Csúszik a Crysis Remastered

Bizonyára feltűnt mindenkinek, hogy a Crytek mégsem leplezte le tegnap a Crysis Remastered előzetesét és megjelenési dátumát. Az ok egyszerű: ezek kiszivárogtak, és mivel a reakció nem épp az elvárt volt, a fejlesztők újragondolják a dolgokat.

Szivárog a Crysis Remastered

Szegény Crysis Remastered nem tud meglepetés maradni, úton-útfélen kiszivárognak róla az infók a hivatalos bemutatók, megerősítések előtt. Ezúttal a Microsoft Store lőtte le a megjelenési dátumát, de már az előzetese is előkerült.