DiRT 5

Xbox One, Xbox Series X

Kiadó: Codemasters, Fejlesztő: Codemasters
Új résszel jelentkezik a DiRT-sorozat.
Értékelés: Nincs még értékelve

Így fut Xbox Series X-en a DiRT 5

November 6-án ismét beindul a sárdagasztás, ha azonban a lehető legjobb élményre vágyunk konzolon, érdemes lehet egy-két extra hetet várnunk a next-gen masinákra. Lássuk, hogy teljesít a Codies játéka Series X-en!

DiRT 5 - Kínában is megfordulunk majd

Szinte már csak egy hónap választ el minket a DiRT 5 megjelenésétől, ennek örömére egy újabb videóval jelentkezett a Codemasters. Ezúttal Ázsia lesz a következő megállónk, azon belül is Kínában dagasztjuk majd a sarat.

DiRT 5 - bukjuk a mentéseket, ha PS5-re frissítünk

A Codemasters versenyjátéka is csatlakozott azon címek táborához, amelyeknél bukjuk a mentéseinket, amennyiben a PlayStation 4-es verziót a PlayStation 5-ös kiadásra frissítenénk.

DiRT 5 - irány Fokváros!

A DiRT 5 legújabb előzetesében Észak-Afrika után délnek vesszük irányt, és meg sem állunk a Fokvárosban található Cape Town Stadiumig. Az már most egészen biztos, hogy a játék helyszíneinek változatosságában nem lesz hiba.
  • Írta: Baloo
  • 7 komment

DiRT 5 - verseny a homokviharban

A DiRT 5 izgalmas Land Rush versenyeit könnyen a feje tetejére állíthatja a dinamikusan változó időjárás. Mi sem demonstrálhatja ezt jobban, mint a marokkói pályát elborító homokvihar.
  • Írta: szlav
  • 5 komment

DiRT 5 - mozgásban az Xbox Series S-verzió

A Codemasters folyamatosan adagolja a látnivalókat a DiRT-sorozat legújabb részéről, a napokban kiadott kedvcsináló pedig azért is érdekes, mert az Xbox Series S-verziót örökíti meg mozgás közben.

A DiRT 5 is az Xbox Series-konzolok nyitócíme lesz

A Codemasters megerősítette, hogy a DiRT 5 Xbox Series-konzolokra szánt kiadása már akkor elérhetővé válik, amikor azok boltokba kerülnek. Bónuszként egy új gameplay videót is kaptunk.
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

Ismét csúszik egy keveset a DiRT 5

Nagyon úgy tűnik, hogy a DiRT 5 nem csak a játékmenet terén, de a valóságban is belehúzott a driftelésbe, mert csak csúszik és csúszik a Codemasters ralisorozatának következő epizódja.

Kiosztották a Gamescom legjobbjainak járó díjakat

Habár idén rendhagyó módon kizárólag online eseményként tartották meg a Gamescomot, a rendezvény szokásos díjátadója ezúttal sem maradhatott el. Tarolt a Cyberpunk 2077.

DiRT 5 - saját pályákat is készíthetünk

A DiRT-sorozat legújabb tagja nem áll meg az autóversenyeknél. A most bemutatott Playgrounds játékmód célja, hogy a legőrültebb, legtrükkösebb pályákat hozzuk létre, amiket aztán megmutathatunk a játékosközösségnek is.
  • Írta: gorien
  • 4 komment

DiRT 5 - befutott a gépigény

Októberben megérkezik a Codemasters ralisorozatának következő felvonása, a fejlesztők pedig már most elárulták, hogy milyen vasra lesz szükségünk ahhoz, hogy bátran rajthoz állhassunk.

Csúszik egy kicsit a DiRT 5

Mégsem jelenik meg az eredetileg tervezett időpontban DiRT-sorozat következő felvonása. Szerencsére nincs szó nagy csúszásról, csak egy héttel kell többet várnunk a játékra.
  • Írta: fojesz
  • 9 komment

Becsúszott egy újabb DiRT 5-trailer

Úgy látszik, valaki megnyitotta a Codemastersnél a trailercsapot, hiszen a hétvégi DiRT 5-előzetes után most a rajtvonalhoz állt egy vadonatúj videó, amiben a tükörjégen való száguldozásé a főszerep.

Gameplay traileren dübörög a DiRT 5

Közeleg a DiRT 5 megjelenése, így időszerű volt, hogy végre rendes gameplay pillanatokat is villantson a játékból a Codemasters. A legújabb videóban két percen keresztül élvezhetjük a sárdagasztást.

Sárdagasztós előzetesen a DiRT 5

A DiRT 5 harsány színeitől és változatos off-road járgányaitól nehéz nem lázba jönni. A legújabb kedvcsináló megvillantotta a játék helyszíneit, autóit és játékmódjait is, köztük a visszatérő gymkhanát és az osztott képernyős mókát.

DiRT 5 - raliklasszikusoktól a homokfutókig

A DiRT 5 szakít az eddigi tradíciókkal, hála az alapoktól átdolgozott kampányának és az óriási változatosságot kínáló garázsának. A Codemasters elárulta, hogy milyen járműtípusokra számíthatunk az ősszel érkező játékban.

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.

Napra pontos dátumot kapott a DiRT 5

A Codemasters kiadott egy új kedvcsinálót a DiRT 5-höz, amelyben a karriermódról mesélnek nekünk a közreműködő színészek és műsorvezetők, valamint a játék producere. Emellett a napra pontos megjelenési dátumról is lehullott a lepel.

Az Xbox Game Passre is hat majd a Smart Delivery

A Microsoft ismét beszámolt az Xbox Series X kompatibilitási rendszeréről, a Smart Deliveryről. Megismertünk egy-két új funkciót, és egy listát is kaptunk az eddig bejelentett játékokról, amelyek támogatják a lehetőséget.

DiRT 5 - ezt tudja a karriermód

A DiRT 5 fejlesztői mélyebb betekintést engedtek abba, hogyan is működik a karriermód. A játékosok a sztori során akár 130 különböző versenyen is részt vehetnek, és még a haverokat is magukkal vihetik a pályára.