Call of the Sea

PC, Xbox One, Xbox Series X

Kiadó: Raw Fury, Fejlesztő: Out of the Blue
Izgalmas kalandjáték a Call of the Sea.
Értékelés: 7.5

Újabb 15 játék érkezik a Game Passbe májusban

Az Xbox Game Pass első májusi bővítése megtörtént, itt van hát a következő, amely rögtön tizenöt játékkal gazdagítja a szolgáltatást. Slime Ranchert, Snowrunnert, Conan Exilest és Maneatert is találunk az új címek között.

Holnap jön PlayStationre a Call of the Sea

Azt eddig is tudtuk, hogy valamikor májusban jelenhet meg a Call of the Sea PlayStation-változata, nem sokkal ezelőtt azonban a napra pontos premierdátumot is megkaptuk: holnap érkezik az új átirat!

PlayStationre is megjelenik a Call of the Sea

Az Out of the Blue Games legújabb logikai játéka, a Call of the Sea idáig csak PC-n és Xbox-konzolokon volt elérhető, ez azonban hamarosan megváltozik, ugyanis a Sony gépeire is ellátogat a lovecrafti kaland.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Véget ért a hosszas várakozás, néhány napon belül végre elmerülhetünk Night City alvilágában. Ez a hét a Cyberpunk 2077-ről fog szólni, hiszen nem sok konkurenciája akad az év talán legjobban várt megjelenésének.

Újabb tizenkilenc játék az Xbox Game Passben

A novemberi bővítés nem volt kispályás, de az Xbox Game Pass decemberben sem aprózza el a dolgokat: tizenkilenc új játékkal bővül a szolgáltatás, köztük a Controllal és a DOOM Eternallal.

Pontos megjelenési dátumot kapott a Call of the Sea

Eddig sem volt titok, hogy még az idei évben esedékes a Call of the Sea premierje, azonban mindenképpen örömteli hír a 2020-as csúszások után, hogy december elején már valóban belevethetjük magunkat Norah kalandjába.

Call of the Sea - videón az első 18 perc

Az amerikai IGN jóvoltából beleleshetünk az idei év végére ígért Call of the Sea első 18 percébe. Ha ismerősen cseng a főhősnő hangja, az nem véletlen, hiszen Norah-t a Firewatchból is ismerős Cissy Jones szólaltatja meg.

Új trailerrel jelentkezett a Call of the Sea is

Rövid, ám annál látványosabb prezentációt kapott az 1930-as években játszódó Call of the Sea. Továbbra sem tudunk sokkal többet a játékról, de a Csendes-óceán szigetvilága még mindig lenyűgöző.

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.

Az Xbox Game Passre is hat majd a Smart Delivery

A Microsoft ismét beszámolt az Xbox Series X kompatibilitási rendszeréről, a Smart Deliveryről. Megismertünk egy-két új funkciót, és egy listát is kaptunk az eddig bejelentett játékokról, amelyek támogatják a lehetőséget.

Nézzünk bele mélyebben a Call of the Sea-be!

Az 1930-as évekbe kalauzol minket a Call of the Sea, amelyben Norah-val kelünk útra a Csendes-óceán déli szigetvilágába, ahol elveszett férjét keresi. Most az egyik fejlesztő kalauzol el minket mélyebbre a játékban.

Ígéretes kalandjátéknak tűnik a Call of the Sea

Bemutatkozott a Raw Fury és az Out of the Blue kalandjátéka, a Call of the Sea, amelyben egy elhagyatott sziget titkait fedezhetjük fel hősnőnkkel, miközben az eltűnt férjünk után nyomozunk.