The Ascent

PC, Xbox One, Xbox Series X

Kiadó: Curve Digital, Fejlesztő: Neon Giant
Kooperatív módban is játszható cyberpunk szerepjáték.
Értékelés: 9.0

Számos hibát kijavít a The Ascent új frissítése

PC-n és konzolokon is jelentős frissítést kapott a The Ascent, amely többek között stabilabbá teszi a játékot, és több olyan bugot is kijavít, ami jellemzően a kooperatív módnál került elő.

The Ascent - funkcióhiányos a Game Pass-változat

Nem először írunk arról, hogy egy játék Xbox Game Pass- és Steam-változata között különbség van, eddig azonban inkább az utóbbi platform rajongói panaszkodhattak. A The Ascent esetében ők jártak jobban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Július utolsó hetére is tartogat még érdekességeket a játékipar. Végre szárnyra kelhetünk az újgenerációs Xbox-konzolokon, viking törzsfőnöknek vagy futurisztikus pisztolyhősnek állhatunk, de elidőzhetünk pár régi klasszikussal is.

The Ascent - fejlesztői videónapló érkezett

Már csak egy hetet kell várnunk a The Ascent megjelenésére. Addig is érdemes megnéznünk a Neon Giant fejlesztői videóját, melynek köszönhetően számos érdekességet megtudhatunk a játék rendszereiről és világáról.

Jut még játék júliusban az Xbox Game Passbe

Július utolsó napjaiban is van mit várnunk az Xbox Game Pass kínálatába. Az Xbox Series-tulajok a Microsoft Flight Simulatornak örülhetnek, de számos indie cím (köztük néhány elsőnapos) is bekerül a szolgáltatásba.

E3 2021: Futottak még az Xbox Showcase adásában

Hozott dögivel bejelentéseket az Xbox és a Bethesda közös műsora, a jelentős részükkel pedig külön cikkben már foglalkoztunk. Ebben a gyűjteményben megtalálhatjátok a többi kisebb hírt is.

Nyáron jelenik meg a The Ascent

A The Ascentben egy cyberpunk metropoliszban kell boldogulnunk, nagyvállalatok és bűnszervezetek dzsungelében. A kalandra nem kell egyedül vállalkozunk, mert akár három másik barátunkkal is belevághatunk.

Rengeteg indie játékot villantott az ID@Xbox

Tegnap éjjel lepörgött a /twitchgaming Showcase: ID@Xbox műsora. Az előadás során több mint 60 független fejlesztésű játékot láthattunk, melyek egytől-egyig Xboxra tartanak, egy jó részük pedig a Game Pass könyvtárában is megjelenik.

Jövő héten jön a következő Xbox Indie Showcase

Pontosan egy hét múlva rendezi meg a Microsoft a következő Xbox Indie Showcase előadását, ahol egyebek mellett olyan játékokról is szó lesz majd, mint például a S.T.A.L.K.E.R. 2, a Second Extinction, vagy a The Ascent.

Jövőre kapjuk csak meg a The Ascentet

A Neon Giant cyberpunk szerepjátéka eredetileg még idén befutott volna, de az alkotói áttolták 2021-re a megjelenést. A hír mellé kárpótlásként azért érkezett egy videó, amelyben a fejlesztők mutatják be a ránk váró, disztópikus világot.

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.

Az Xbox Game Passre is hat majd a Smart Delivery

A Microsoft ismét beszámolt az Xbox Series X kompatibilitási rendszeréről, a Smart Deliveryről. Megismertünk egy-két új funkciót, és egy listát is kaptunk az eddig bejelentett játékokról, amelyek támogatják a lehetőséget.

Tizenkét percig mozog a The Ascent

Az amerikai IGN jóvoltából hosszabban is belekukkanthatunk a csütörtöki Inside Xboxban bemutatkozott The Ascentbe. Aggodalomra semmi ok, ezúttal nettó gameplaynek örülhetünk, sallangok nélkül.

The Ascent - cyberpunk szerepjáték a láthatáron

Alig érkezik cyberpunk anyag idén, ezért gondolhatta úgy a Curve Digital és a Neon Giant csapata, hogy bepróbálkozik a The Ascenttel, amely egy kooperatív módban is játszható cyberpunk szerepjáték lesz.