Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Activision, Fejlesztő: Vicarious Visions
Remasterelik az első két Tony Hawk-játékot.
Értékelés: Nincs még értékelve

Brit toplista: Mario lenyomta a Bosszúállókat

Várható volt, hogy az olasz vízvezeték-szerelő a harmincötödik szülinapjának alkalmából legyőzi a több hete első helyen trónoló Marvel's Avengerst, és ezzel átveszi a brit játékeladási toplista vezetését.
  • Írta: Baloo
  • 0 komment

Sebesen fogy a Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2

Az Activision jelentése szerint a gördeszkás madárember első két videojátékát egybecsomagoló felújított változat máris átlépte az egymilliós eladási mérföldkövet, ezzel a teljes franchise legerősebb nyitányát produkálva.

Brit toplista: még mindig vezet az Avengers

Habár a múlt héten is érkeztek újoncok, a brit játékeladási toplista dobogósai többnyire kitartottak. Még mindig vezetnek a Bosszúállók, valamint Tony Hawnak és kompániájának sincs oka panaszra.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Brit toplista: élen végzett a Marvel's Avengers

A múlt héten több nagyobb megjelenésünk is volt, így számítottunk rá, hogy felpezsdül egy kicsit a brit játékeladási toplista. Ez végül be is jött: az újoncok mind dobogósok lettek.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Kiosztották a Gamescom legjobbjainak járó díjakat

Habár idén rendhagyó módon kizárólag online eseményként tartották meg a Gamescomot, a rendezvény szokásos díjátadója ezúttal sem maradhatott el. Tarolt a Cyberpunk 2077.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem mondanám, hogy klasszikus uborkaszezonos nyár van a hátunk mögött egy The Last of Us: Part II-val és egy Ghost of Tsushimával: ehhez méltóan a szeptember első hete sem lassít le, ami a játékmegjelenéseket illeti.

Launch traileren a Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2

Nem kell már sokat várni a Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 megjelenésére, a készítők pedig ennek apropóján közzétették a kollekció launch trailerét. Az biztos, hogy az Activision ezúttal sem aprózta el a felújítást!
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 - ilyen volt, ilyen lett

Mától érhető el a Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 demója, persze csak azok számára, akik előrendelték a játékot. A GameSpot jóvoltából most egy összehasonlítást is kaptunk az eredeti és a felújított Warehouse-ról.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2 - új traileren a demó

Nyúlfarknyi kis előzetest kapott a Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2 remake-elt kiadásának kipróbálható verziója, ami továbbra is fájóan arra emlékeztet minket, hogy a Warehouse demó nem mindenki számára lesz hozzáférhető.

Játékzenei összeállításunk következik

Ritka, hogy egy napon három olyan hír is beessen, amelyek a játékok soundtrackjeihez kapcsolódnak, most azonban így történt, mi pedig egy összeállításban tálaljuk őket nektek.

Augusztusban jön a Tony Hawk-dokumentumfilm

Augusztustól válik elérhetővé a digitális platformokon a Pretending I'm a Superman - The Tony Hawk Story című dokumentumfilm, amely a Tony Hawk nevével fémjelzett videojátéksorozat történetét dolgozza fel.

Újra mozgás közben a Tony Hawk's Pro Skater 1+2

Egy rövid kedvcsináló érkezett az idén ősz elején érkező Tony Hawk's Pro Skater 1+2-ből, amiből többek között megtudtuk, hogyan tudjuk idő előtt kipróbálni a játékot - sajnos nem lesz mindenki számára elérhető a demó.

Utólag kibővülhet a Tony Hawk's Pro Skater 1+2

A felújított Tony Hawk-játékokon dolgozó Vicarious Visions megerősítette: az első két részt tartalmazó csomag minden eredeti tartalmat magába foglal majd. Később azonban érkezhetnek még extrák, s szó esett a crossplay-támogatásról is.

Hiányos a Tony Hawk-remasterek soundtrackje

Egy generáció nőtt fel a Tony Hawk's Pro Skater-játékok zenéi mellett. Az első két epizód nemrég bejelentett felújított változatai természetesen visszahozzák a punkhimnuszok zömét, de sajnos akad majd pár hiányzó nóta is.

Így játszik Tony Hawk saját magával

A gördeszkás legenda legutóbb Jack Black YouTube-csatornáján tűnt fel egy videó erejéig, amiben meglepetést is hozott magával az adásra. Néhány óra deszkázás után ugyanis toltak egy-két backflipet a virtuális térben is.

Felújítják az első két Tony Hawk-játékot

Pletykálták már egy ideje, hogy az Activision újra elővenné az első két Tony Hawk's Pro Skatert, nem sokkal ezelőtt pedig be is mutatkozott a két remasterből álló gyűjtemény, a Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2.