Blightbound PC

Háromfős Dungeon Crawler az Awesomenauts fejlesztőitől.
1625238000

Júliusban megjelenik a Blightbound

A dungeon crawlerek és a brawlerek keverékeként megszületett Blightbound egy évnyi korai hozzáférés után készen áll a teljes megjelenésre. Barátokat azonban érdemes pakolni az útra, mert itt csak hárman együtt jutunk valamire.
1595829600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A július vége sem múlik el nagyobb megjelenések nélkül. Lecsaphatunk a Destroy All Humans! remake-jére, befut végre a Maid of Sker és a Hellpoint, a Blightbound és a Grounded pedig megkezdi az early accesst.
1595433600

Kipróbálható játékok a hétvégére

Ugyan még csak a hét közepe van, de máris tudunk mit ajánlani a hétvégére, ha egy kis ingyenes játékra vágytok. Egyrészt a For Honor nyújt lehetőséget az új játékosoknak a próbára, másrészt a Blightboundba kóstolhatunk bele.
1594447200

Blightbound - a hó végétől korai hozzáférésben

A Ronimo Games dungeon crawler-brawler hibridje, a Blightbound hamarosan eljut abba a fázisba, hogy a játékosok is próbát tehessenek vele. Még júliusban elindul a korai hozzáférés.
1592134200

Futottak még a PC Gaming Show műsorában

Ahogy az lenni szokott, a PC Gaming Show idei műsora is tömve volt előzetesekkel és bejelentésekkel. A fontosabb anyagokkal már külön foglalkoztunk, most következzen egy összeállítás a többi apróságról!
1589472000

Blightbound - érkezik a háromfős dungeon crawler

A Devolvernek mindig jó szeme van az ígéretes indie-projektekhez, de a Blightbound fejlesztőcsapatát nem is kell bemutatni. Az Awesomenauts alkotói egy sötét fantasy világban játszódó kooperatív dungeon crawlert készítenek.