Wraith: The Oblivion - Afterlife PC, PS4

VR-játék készül a Wraith: The Oblivion alapján.
1635142380

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák az október végét a kiadók és fejlesztők, egy sor izgalmas fejlesztés landol a boltokban a következő napokban! Szokásunkhoz híven most is összeszedtük a heti premierek listáját.
1621852200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lehet, hogy a május vége nem tud felmutatni olyan nagy megjelenéseket, mint a hónap többi része, de azért így sem lehet okunk panaszra, hiszen tavaszzáróként még olyan címek futnak be a héten, mint például a Biomutant vagy a King of Seas.
1619614800

Filmes univerzumot kap a World of Darkness

A White Wolf által alapított szerepjátékvilág, amelyen belül több videojáték is készült már, idővel filmes univerzummal is bővülni fog. A World of Darkness-alkotások fejlesztéséért az a cég felel majd, ami a netflixes Vaják-sorozatért is.
1619096400

Ezt láttuk az Oculus Gaming Showcase-en

Az Oculus megtartotta első önálló játékbemutatóját, amelyen egy tucat alkotás is részt vett. Az biztos, hogy lesz okunk az elkövetkező időben is felcsatolni a VR-headsetet, és van cím, ami már mától játszható.
1614877200

Áprilisban jön a Wraith: The Oblivion - Afterlife

Hamarosan újabb videojátékos vadhajtással bővül a World of Darkness-univerzum, ezúttal a Wraith: The Oblivion tesz majd egy VR-os kitérőt. Az Afterlife-ra április végéig kell várnunk.
1598610600

Ismét megmutatta magát a Wraith: The Oblivion

A World of Darkness-univerzum tömve van mindenféle természetfeletti lénnyel, a vámpírok és a vérfarkasok után most a lidércek adtak ihletet. A Wraith: The Oblivion – Afterlife horrorral ízesített felfedezőjáték lesz.
1591718400

A VR-t is meghódítja a World of Darkness

Nem ül rá a World of Darkness-jogokra a Paradox, ha már egyszer megvásárolta őket: futószalagon érkeznek az újabb adaptációk, az imént például a VR-exkluzív Wraith: The Oblivion - Afterlife-ról hullott le a lepel.