Marvel's Spider-Man: Miles Morales

PlayStation 4, PlayStation 5

Kiadó: Sony, Fejlesztő: Insomniac Games
Igaznak bizonyultak a pletykák, új felvonással jelentkezett a Marvel's Spider-Man!
Értékelés: 7.5

Brit toplista: a Hitman 3 az új trónbitorló

A 47-es ügynök nemcsak a Hitman 3 dubaji küldetésén jár a világ tetején, de a brit dobozos játékeladások toplistájának csúcsára is felküzdötte magát, túlszárnyalva az előző játék eladásait is.

Spider-Man Remastered - külön is kapható lesz?

Teljes a káosz a 2018-as Marvel's Spider-Man remasterelt verziója körül, hiszen a bejelentése után érkezett rossz hírekre szépen lassan egyenként rácáfolt a Sony. Most nagyon úgy tűnik, hogy külön is megvásárolható lesz a játék PS5-re.

Brit toplista: az élre hackelte magát a Cyberpunk

Jött, látott és mindenki mást maga mögé utasított a brit játékeladási toplistán a Cyberpunk 2077, ami ezzel az idei év második legjobb rajtját tudhatja magának az Egyesült Királyság dobozos értékesítései között.

Spider-Man: Miles Morales - új Performance-mód

Az Insomniac egy újabb grafikai beállítással bővítette a PlayStation 5-ös Spider-Man: Miles Moralest. Eddig választanunk kellett a 60 fps és a ray tracing között – a harmadik lehetőség ötvözi a kettőt, igaz, más kompromisszumok árán.

Spider-Man: Miles Morales - tények Jamesonnal

Vadonatúj előzetest kapott a Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Ezúttal J. Jonah Jameson egyik rádióadásába hallgathatunk bele, ahol a műsorvezetőt arról próbálja meggyőzni az egyik vendége, hogy új Pókember érkezett a városba.

PlayStation 5 - ami most van, és ami jön

A Sony kiadott egy előzetest, amely a PlayStation 5 már elérhető, illetve jövőre érkező címeit sorakoztatja fel. A felhozatalban szerepel a két Bethesda-cím, a Resident Evil: Village és a Project Athia is.

Brit toplista: nyugaton a helyzet változatlan

Black Friday ide, Cyber Monday oda, a brit játékosok ezen a héten is céltudatosan vásároltak. A dobozos játékok toplistáján még az Immortals: Fenyx Rising sem kavart különösen nagy port, így maradtak az élen a szokásos nagy befutók.

Brit toplista: mit eredményezett a Black Friday?

Véget értek a Black Friday leárazásai, amelyek alaposan fellendítették a videojátékos piacot az Egyesült Királyságban is. Az akciózás nagy győztese a Nintendo Switch volt, de a toplista élére mégis a várható befutók kerültek.

Már stabilabban fut a Spider-Man: Miles Morales

Nagyot ütött a Spider-Man: Miles Morales, néhány játékos élményét azonban alaposan elcsúfították azok a technikai bakik, amelyeket az Insomniac a legújabb frissítésben gyomlált ki.

Dicsekvős traileren a Spider-Man: Miles Morales

Lassan már két hete annak, hogy elérhető a Sony konzoljain a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, ami úgy tűnik, hogy méltó utódja lett a 2018-as előzménynek - legalábbis erről tanúskodik a nemrég befutott videó.

Spider-Man Remastered - élesedett a cross-save

Az Insomniac végre eleget tett a rajongók kérésének, így mostantól átvihetjük a Marvel's Spider-Man eredeti PS4-es mentését a PS5-ös felújított változatba. Az előzőgenerációs változat közben megkapta a remaster új kosztümeit is.

Brit toplista: átvette a vezetést az új Call of Duty

A Spider-Man: Miles Morales továbbra is képviselteti magát a brit eladási lista élmezőnyében, az aranyérmet azonban végül a multiplatformos Call of Duty: Black Ops - Cold War nyerte el.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

Brit toplista: élet az év legsűrűbb hete után

Az év legdurvább hetén vagyunk túl, csak úgy hemzsegtek a boltok polcain a frissen megjelent játékok - és ez a brit toplistán is érezteti a hatását. Az aranyérmet végül az Assasin's Creed: Valhalla vihette haza.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.

Spider-Man: Miles Morales - ilyen a fotómód

Az elmúlt konzolgeneráció egyik legfelkapottabb újdonsága lett az évek alatt, hogy egyes címek beépített fotómódot kaptak. Úgy tűnik, ez a trend a jövőben sem változik, hiszen az új Spider-Man-játék sem marad képszerkesztő nélkül.

Spider-Man: Miles Morales - az utolsó előzetes

Nyakunkon a Spider-Man: Miles Morales megjelenése, a Sony pedig ennek apropóján közzétette a játék launch trailerét. Akciódús két perc következik, amelyben már Prowlert is alaposabban szemügyre vehetjük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem túlzás azt mondani, hogy megérkeztünk az év legizgalmasabb hetébe, hiszen nem csak megjelenik egy féltucat AAA-kategóriás cím, de megérkeznek az új generációs konzolok is.

Tévéreklámot kapott a Spider-Man: Miles Morales

Bizonyos országokban már a jövő héten elérhetővé válik a PlayStation 5, és vele együtt a Spider-Man: Miles Morales, ennek apropóján kaptunk most egy rövid, ám annál hangulatosabb tévéreklámot.

Spider-Man: Miles Morales - viszlát, töltőképernyők!

Aki nem egy szikla alatt élt az elmúlt hónapokban, az már bizonyára hallotta, hogy a töltőképernyők nagyon rövidek lesznek az új konzolok beköszöntével. A nemrég kiszivárgott Spider-Man: Miles Morales-videónál pedig nincs is erre jobb bizonyíték.