Ratchet & Clank: Rift Apart

PlayStation 5

Kiadó: Sony, Fejlesztő: Insomniac Games
PS5-ös epizóddal jelentkezik a Ratchet & Clank.
Értékelés: Nincs még értékelve

Friss látnivalókon a Ratchet & Clank: Rift Apart

Tegnap felkerült az internetre egy-két hosszabb Ratchet & Clank: Rift Apart-videó, amivel párhuzamosan az Insomniac Games szintén megosztott egy pár elképesztően látványos screenshotot a PS5-exkluzív címből.

Friss képeken a Ratchet & Clank: Rift Apart

Befutott pár elképesztően látványos screenshot a heti State of Play sztárjáról, a Ratchet & Clank: Rift Apartról, amik közelebbről engednek betekintést abba, hogy milyen elképesztő munkát végett a látványt illetően az Insomniac Games.

Ez történt a tegnap esti State of Playen

Tegnap éjjel újabb State of Play-adással jelentkezett a Sony. A műsor legnagyobb sztárja a kiadós gameplay-felvételt villantó Ratchet & Clank: Rift Apart volt, de szó esett a Subnautica új epizódjáról és az Among Usról is.

Az új Ratchet & Clankről szól a heti State of Play

Csütörtök este 11 órakor egy újabb State of Play-műsorral készül a Sony. Ezúttal a júniusban debütáló Ratchet & Clank: Rift Apart kapja majd a főszerepet, de bemutatkozik ezenkívül még két titokzatos indie cím is.

Új Ratchet & Clank-animációs film érkezett

Bármiféle előzetes bejelentés nélkül, gyakorlatilag a derült égből érkezett a Ratchet & Clank: Life of Pie. Az abszolút hivatalos, licencelt animációs film a játékoktól teljesen független sztorit mesél el.

Premierdátumot kapott a Ratchet & Clank: Rift Apart

Vége a találgatásoknak, az Insomniac egy friss trailer keretei között hivatalosan is megerősítette, hogy idén júniusban érkezik a PlayStation 5-exkluzív Ratchet & Clank: Rift Apart.

A Sony törölte a CES 2021-es trailer dátumait

A CES 2021 digitális adásán a Sony számos PlayStation 5-játék hozzávetőleges megjelenési dátumát megvillantotta, később viszont a kékek újra feltöltötték a szóban forgó videót, ezúttal törölve a külsős címek dátumait.

Megjelenési dátumokat villantott a Sony

A CES 2021 digitális adásán természetesen részt vett a Sony is, ami egy gyors bemutatóvideó keretei közt lerántotta a leplet számos PlayStation 5-játék hozzávetőleges dátumáról.

PlayStation 5 - ami most van, és ami jön

A Sony kiadott egy előzetest, amely a PlayStation 5 már elérhető, illetve jövőre érkező címeit sorakoztatja fel. A felhozatalban szerepel a két Bethesda-cím, a Resident Evil: Village és a Project Athia is.

First-party premierekről árulkodik az új PS5-reklám

Kiderült, hogy nem valami hiba folytán lengették be 2021 első felére a Gran Turismo 7 megjelenését egy nemrég közzétett kanadai PS5-reklámban, a Sony most egy új előzetesben több first-party címe esetében is pontosította a premier időszakát.

Biztos, hogy PS5-exkluzív lesz az új Ratchet & Clank

Miután több korábban PlayStation 5-exkluzívnak bejelentett játékról kiderült, hogy érkezik PS4-re is, egyesek elkezdtek reménykedni, hogy talán a Ratchet & Clank: Rift Apart is erre a sorsra juthat. Az Insomniac most tiszta vizet öntött a pohárba.

Ratchet & Clank: Rift Apart - 4K-ban csak 30 fps-sel

A Ratchet & Clank: Rift Apart legutóbbi előzetese alaposan bővelkedett az akcióban, emellett pedig a látványra sem lehetett panaszunk. Ma azonban megtudhattuk, hiába erős a PS5, választanunk kell a gyors framerate és a nagy felbontás közt.

Hét perc az új Ratchet & Clankkel

Az ígéreteknek megfelelően a Gamescom Opening Night Live apropóján vágatlan gameplay felvételt kaptunk a legújabb Ratchet & Clank-epizódról, amely kizárólag PlayStation 5-re fog megjelenni.

Hamarosan újra mozog a Ratchet & Clank: Rift Apart

Bejelentése óta fájóan keveset láthattunk idáig a Ratchet & Clank: Rift Apartból, ám ez hamarosan megváltozik, ugyanis a Gamescom alkalmából ismét mozgás közben láthatjuk majd kedvenc lombaxunkat.

Ratchet & Clank: Rift Apart - a PS5 előnyeiről

A Ratchet & Clank: Rift Apart az egyik első olyan játék, amit a fejlesztők kimondottan a PlayStation 5 új, izgalmas adottságaihoz szabtak. A legújabb kedvcsinálóban a játék kreatív direktora mesél a részletekről.

Több játszható karakterrel jön az új Ratchet & Clank

Nem csak Ratchetet irányíthatjuk majd a Ratchet & Clank: Rift Apartban, az első trailerben már bemutatkozott lombax hölgyemény is játszható karakter lesz a fejlesztők ígérete szerint.

Duplázik az Insomniac, jön az új Ratchet & Clank is

Nem hagyja lazsálni a Sony az Insomniac csapatát, az új Pókember-játék mellett a Ratchet & Clank is PlayStation 5-exkluzív folytatással jelentkezik. Látványos előzetessel mutatkozott be a Rift Apart.