Horizon: Forbidden West

PlayStation 5

Kiadó: Sony, Fejlesztő: Guerrilla
Folytatódik a Horizon: Zero Dawn.
Értékelés: Nincs még értékelve

Frissítve: Sok PlayStation-exkluzív játék jöhet PC-re

Egy adatbányásznak sikerült megtalálnia a módját, hogy belenézzen a GeForce Now adatbázisába, ami nem meglepő módon elképesztő kincseket rejtett. Rengeteg olyan játék PC-s érkezése lepleződött le, amelyekről még csak nem is tudtunk.

Lejár az ingyenes PS5-ös upgrade-ek kora

A napokban kiderült, hogy a Horizon: Forbidden Westnek csak a drágább kiadásait játszhatjuk PS4-es és PS5-ös kivitelben is. A Sony meggondolta magát, de azt is bejelentette, hogy a jövőbeli játékoknál pénzbe fog kerülni a PS5-ös upgrade.

Ilyen kiadásokban érkezik a Horizon Forbidden West

A Sony a mai naptól lehetővé tette a Horizon: Forbidden West előrendelését, így megtudhattuk, hogy milyen spéci kiadásokat kap Aloy legújabb kalandja. Ezek mellett egy rövid kedvcsinálót is kaptunk.

GC 2021: Dátumot kapott a Horizon: Forbidden West

Beigazolódtak a találgatások, az eredeti elképzelésekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén a Horizon: Forbidden West, cserébe azonban már egy napra pontos premierdátummal tudtak szolgálni a fejlesztők.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Jövőre csúszhat a Horizon: Forbidden West is?

Több forrás is úgy véli, hogy Aloy nyugati partra történő látogatására csak 2022-ben kerülhet sor, és mivel a PlayStation Studios fejese szintén utalt már erre korábban, így nem lennénk meglepődve, ha beigazolódna a pletyka.

Aloy a Genshin Impact fedélzetén

Ütős crossover-eseményre készül a Genshin Impact. Idén ősszel a Horizon: Zero Dawn és a most készülő Forbidden West főhőse, Aloy is ellátogat Teyvat világába, ráadásul ingyen a csapatunkhoz adhatjuk majd őt.

Horizon: Forbidden West - kiderült pár érdekesség

Nemrég a HardwareZone csapatának alkalma volt beszélgetni a Horzion: Forbidden West rendezőivel, akik készségesen meséltek a játékban szereplő újdonságokról, illetve arról, hogy milyen különbségekre számíthatunk majd a Sony két konzolján.

Tizennégy percig mozog a Horizon: Forbidden West

Tegnap éjjel levetítették a State of Play legutóbbi adását, amelyben a Horizon: Forbidden West kapta a főszerepet: a Guerrilla Games egy közel negyedórás gameplay felvétellel készült a műsorra.

Az új Horizonról szól a következő State of Play

Már ezen a héten levetítik a State of Play következő adását, amelyet ezúttal teljes mértékben a Horizon: Forbidden Westnek szentel a Sony. Egy közel negyedórás gameplay felvételt láthatunk majd a játékból.

A Sony törölte a CES 2021-es trailer dátumait

A CES 2021 digitális adásán a Sony számos PlayStation 5-játék hozzávetőleges megjelenési dátumát megvillantotta, később viszont a kékek újra feltöltötték a szóban forgó videót, ezúttal törölve a külsős címek dátumait.

Megjelenési dátumokat villantott a Sony

A CES 2021 digitális adásán természetesen részt vett a Sony is, ami egy gyors bemutatóvideó keretei közt lerántotta a leplet számos PlayStation 5-játék hozzávetőleges dátumáról.

PlayStation 5 - ami most van, és ami jön

A Sony kiadott egy előzetest, amely a PlayStation 5 már elérhető, illetve jövőre érkező címeit sorakoztatja fel. A felhozatalban szerepel a két Bethesda-cím, a Resident Evil: Village és a Project Athia is.

First-party premierekről árulkodik az új PS5-reklám

Kiderült, hogy nem valami hiba folytán lengették be 2021 első felére a Gran Turismo 7 megjelenését egy nemrég közzétett kanadai PS5-reklámban, a Sony most egy új előzetesben több first-party címe esetében is pontosította a premier időszakát.

Horizon: Forbidden West - két új kép érkezett róla

A Guerrilla Games úgy döntött, hogy megérdemlünk egy kis eye candyt a hétvégére, ezért két új, baromi látványos képet osztott meg a készülőben lévő Horizon: Forbidden Westről - amiért mi csak hálálkodni tudunk.

2021-ben jön a Horizon: Forbidden West

Miután múlt héten lerántották a leplet a Horizon: Zero Dawn folytatásáról, a fejlesztők most egy rövid videóban mesélnek arról, milyennek tervezik a játékot. Annyi biztos, hogy karácsonykor még ne számoljunk vele; csak jövőre jelenik meg.

PlayStation 5-re érkezik a Horizon második része

Minden bizonnyal sokat profitál majd a PlayStation 5 képességeiből a Horizon: Zero Dawn folytatása, amit a tegnap esti Sony-bemutatón jelentettek be. Irány a veszélyes nyugat!