Horizon: Forbidden West PS4, PS5

Folytatódik a Horizon: Zero Dawn.
1711357226

Masszív siker a Steamen a Dragon's Dogma II és a Horizon: Forbidden West is

Ahogy az várható volt, a múlt hét két nagyobb megjelenése a Valve platformján is tündököl: a Dragon's Dogma II a Capcom eddigi legnagyobb PC-s rajtját produkálta a hétvégén, de a Horizon: Forbidden West sem szégyenkezhet.
1711126576

Horizon: Forbidden West teszt (PC)

Aloy nyugati kalandjáról eddig is tudtuk, hogy a tökéletesség határát súrolja, mint ahogyan a Guerilla Games csapatát is csak dicshimnuszok illették, a PC-s verzió érkeztével viszont itt az ideje, hogy bevéssük az eszünkbe a Nixxes stúdió nevét is!
1711047647

Launch traileren a PC-s Horizon Forbidden West: Complete Edition

Valamivel több mint két évvel a PS5-ös megjelenés után végre PC-re is megjelent a Horizon Forbidden West. A Complete Edition már a Burning Shores kiegészítőt is tartalmazza, nem beszélve a PC-specifikus funkciókról sem.
1710766800

Szavazhatunk, melyik a kedvenc PlayStation-játékunk

A Sony egy, az X-en történő szavazás keretében kérdezi a játékosokat, hogy szerintünk melyik a legjobb PlayStation-játék, azonban a rajongók ki vannak akadva, hiszen a Bloodborne nem került fel a választási lehetőségek közé.
1710745200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remek hétnek nézünk elébe, megérkezik PlayStation 5-re a Hi-Fi Rush, de az Alone in the Dark és a Rise of the Ronin is befut. Természetesen vétek lenne elfeledkezni a hét legnagyobb megjelenéséről is, a Dragon’s Dogma 2-ről.
1709658000

Megvan a Horizon Forbidden West gépigénye

Aloy kalandjainak második felvonása ebben a hónapban debütál PC-n, és bár a látvány kimaxolásához nem árt majd egy komolyabb gép, korlátozott erőforrásokkal is játszható lesz a játék.
1709452859

Állítólag nincs veszélyben a Guerrilla kooperatív Horizon-játéka

A Sony a hét elején erősítette meg, hogy világszerte 900 alkalmazottjának mond fel, ami több stúdiót és projektet érintett. Még a Guerrilla csapatát is, ám ha hihetünk a szóbeszédeknek, a készülő online Horizon-játék fejlesztése halad tovább.
1706208000

Márciusban érkezik PC-re a Horizon Forbidden West

Március végén elérhetővé válik a PC-s játékosok számára is a Horizon Forbidden West, a készítők hosszan sorolják, hogy milyen “finomságokkal” készülnek a PC-s verzióhoz.
1705849200

Idén jöhet a Ghost of Tsushima PC-s verziója

A név nélküli poszt szilárd bizonyítékok nélkül állítja, hogy az idei év lesz a PlayStation exkluzív játékok PC-re költözésének nagy éve, kérdés persze, bizonyítékokkal egyelőre nem szolgált a bejegyzés.
1704904251

Így állnak most a God of War és a Horizon TV-sorozatok munkálatai

A Sony egyre több játéktartalmát vinné a TV-k és a mozik képernyőjére. Azt már tudjuk, hogy készül a God of War és a Horizon sorozat, de hogy áll most a projekt? A gyártó képviselője az idei CES-en nyilatkozott róluk.