Forspoken

PC, PlayStation 5

Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: Square Enix
Bemutatkozott a Luminous Productions első játéka.
Értékelés: Nincs még értékelve

Ezzel készül a Square Enix a Tokyo Game Show-ra

Az idei Tokyo Game Show szeptember végén esedékes, és a kisebb-nagyobb kiadók mellett a Square Enix is részt fog venni rajta. Egy tucat játékkal készülnek, most konkretizálták, hogy melyekkel.
  • Írta: gorien
  • 3 komment

Elképesztően fest a Forspoken

Rövidebb snitteket már láthattunk belőle, a mostani sztoritrailerben viszont alaposabban is szemügyre vehetjük a Square Enix és a Luminous Productions új játékát, a Forspokent.
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

Bővített előzetest kapott a Forspoken

Néhány héttel ezelőtt már megmutatta magát mozgás közben a Square Enix korábban Project Athia néven futó akció-RPG-je, a Forspoken, most viszont egy bővített verziót is megleshetünk a múltkori kedvcsinálóból.

Kiderült a Project Athia végleges címe

Noha még sokat kell várni a megjelenésére, a Project Athia is képviseltette magát a Square Enix műsorában. Kaptunk új látnivalót, és a játék végleges címére is fény derült az este.

A Sony törölte a CES 2021-es trailer dátumait

A CES 2021 digitális adásán a Sony számos PlayStation 5-játék hozzávetőleges megjelenési dátumát megvillantotta, később viszont a kékek újra feltöltötték a szóban forgó videót, ezúttal törölve a külsős címek dátumait.

Megjelenési dátumokat villantott a Sony

A CES 2021 digitális adásán természetesen részt vett a Sony is, ami egy gyors bemutatóvideó keretei közt lerántotta a leplet számos PlayStation 5-játék hozzávetőleges dátumáról.

PlayStation 5 - ami most van, és ami jön

A Sony kiadott egy előzetest, amely a PlayStation 5 már elérhető, illetve jövőre érkező címeit sorakoztatja fel. A felhozatalban szerepel a két Bethesda-cím, a Resident Evil: Village és a Project Athia is.

Project Athia - a Luminous Productions első játéka

A Sony tegnap esti bemutatóján láthattuk először a Square Enix szárnyai alatt működő Luminous Productions első fejlesztését, amely a Project Athia munkacímet viseli egyelőre.