Kena: Bridge of Spirits

PC, PlayStation 4, PlayStation 5

Kiadó: Ember Lab, Fejlesztő:
Értékelés: Nincs még értékelve

Ismét mozog a Kena: Bridge of Spirits

Az Ember Lab a Kena: Bridge of Spirits újabb videójával készült a Future Games Show-ra. Már látott és vadonatúj jeleneteket is kaptunk a végül augusztusban érkező akció-kalandjátékból.

Ez történt a tegnap esti State of Playen

Noha nem hozott nagy bejelentéseket a tegnap esti State of Play, kedvcsinálóból és meglepetésből azért így is akadt szép számmal. Ebben hírben foglaljuk össze, hogy mi történt az adásban!

A Sony törölte a CES 2021-es trailer dátumait

A CES 2021 digitális adásán a Sony számos PlayStation 5-játék hozzávetőleges megjelenési dátumát megvillantotta, később viszont a kékek újra feltöltötték a szóban forgó videót, ezúttal törölve a külsős címek dátumait.

Megjelenési dátumokat villantott a Sony

A CES 2021 digitális adásán természetesen részt vett a Sony is, ami egy gyors bemutatóvideó keretei közt lerántotta a leplet számos PlayStation 5-játék hozzávetőleges dátumáról.

Jövőre csúszik a Kena: Bridge of Spirits

Kena és a rotok kalandjai nem kezdődnek már el idén. Az Ember Lab csapata kénytelen halasztást eszközölni a fejlesztésen, azt ugyanis annyira lelassították az idei események, hogy a játék minőségét másként nem garantálhatják.
  • Írta: gorien
  • 1 komment

Új részletek derültek ki a Kena: Bridge of Spiritsről

A Game Informer magazin a PlayStation 5 játékbemutatóján leleplezett Kena: Bridge of Spiritsnek szánta a legutóbbi címlapsztoriját, és az online felületén is elérhetővé tett egy rövid összefoglalót a játék legfrissebb részleteiről.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

Ezek voltak még a Future Games Show vendégei

A Future Games Show-n a nagyobb játékok mellett (melyekről önállóan írtunk) sok kisebb cím is helyet kapott. Ezek előzetesek vagy fejlesztői bemutatók révén hallattak magukról, és ebben a cikkben gyűjtöttük össze őket.

Futottak még a tegnapi PlayStation 5-bemutatón

A Sony tegnap este jó egy órán át darálta a játékelőzeteseket és -bejelentéseket. A legfontosabb anyagokról már értekeztünk, most következzen egy összeállítás, amelyben az összes többi apróság helyet kapott!