Star Wars: Squadrons PC, PS4, XBOXONE

Vadászpilóták leszünk a legújabb Star Wars-játékban.
1669306674

Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka

Elszaladt egy újabb hét, az Epic Games Store pedig előállt a legújabb ajándékával. A Star Wars-univerzum vadászpilótái már készülhetnek is a felszállásra!
1668763320

A Star Wars: Squadrons lesz az Epic Games Store jövő heti ajándéka

Ezen a héten sem hagyott ajándékok nélkül minket az Epic Games Store, jövő hétre pedig egy kifejezetten nagy címet tárazott be a cég.
1664258400

Félévente adna ki új Star Wars-játékot a Disney

Miután felvirágzott a Star Wars-sorozatok reneszánsza, itt az idő, hogy a videojátékos szférában is újra hódítson a hatalmas sci-fi franchise. A szóbeszéd szerint a Disney alaposan felpörgeti a Star Wars játékprojektjeit.
1649169600

Frissítve: Íme, az Xbox Game Pass legújabb címei

A hivatalos bejelentésre ugyan még egy keveset várnunk kell, nagyon úgy tűnik azonban, hogy megvan, milyen címekkel bővül az Xbox Game Pass április első felében. Ezúttal is sűrű lesz a felhozatal.
1622052000

Befutott a PlayStation Plus júniusi kínálata

A Sony ezúttal sem aprózta el a PlayStation Plus havi kínálatát. Legyünk akár űrbéli vadászpilóták, mesteri harcművészek vagy rafinált kémek, egy biztos: júniusban sem fogunk unatkozni.
1619010000

Befutottak az idei GDC Awards jelöltjei

Nyáron újra visszatér a Game Developers Conference, ezúttal egy teljesen digitális eseménnyel, amelynek szokás szerint része lesz a GDC Awards díjátadója is. Most bejelentették, mely játékok indulnak a különböző kategóriákban.
1615921200

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Hiába a lassú hónap, március második felében is óriási címekkel erősít az Xbox Game Pass. Az Outriders, a Star Wars: Squadrons, a NieR: Automata vagy a Pillars of Eternity 2 miatt biztosan érdemes benevezni - hogy csak néhány címet említsünk.
1615209300

Frissítve: EA Play-cím lesz a Star Wars: Squadrons

A Star Wars: Squadrons kellemes meglepetése volt a tavalyi év játéktermésének, hamarosan ráadásul még csak meg sem kell vásárolnunk, ha szeretnénk játszani vele: EA Play- vagy Xbox Game Pass Ultimate-előfizetőként is letölthetjük majd.
1614841200

Sportjátékokkal bővül az Xbox Game Pass

Hat új játékkal tölti fel a Microsoft az Xbox Game Pass kínálatát, ezúttal pedig - az egyetlen kakukktojást, a Star Wars: Squadronst leszámítva - a sporton lesz a hangsúly. A kosárlabda, hoki és az amerikai foci szerelmesei is örülni fognak.
1612372020

Pörög a live service, látványos számok az EA-nél

Az Electronic Arts pénzügyi helyzetjelentése is befutott, és bár a céget sok kritika éri a live service-modell miatt, ez a számaikon egyáltalán nem látszik: rekordforgalommal ért véget az elmúlt negyedév.