Transformers: Battlegrounds PC, PS4, SW, XBOXONE

Eddig sosem látott módon folytatódik az Autobotok és Decepticonok harca.
1639497600

Ezekkel a címekkel zárja a decembert a Game Pass

December második felében sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass és a PC Game Pass előfizetői. A Firewatch, a Lake, a The Gunk és a Mortal Kombat 11 is helyet kapott az újdonságok között.
1638169200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Azért az év utolsó heteiben sem maradunk játék nélkül: habár nagyágyúból egyre kevesebb van, a kiadók és fejlesztők gondoskodtak róla, hogy legyen mivel elütnünk a szabadidőnket.
1606163220

Transformers: Battlegrounds teszt

A Hasbro alakváltó robotjai újabb játékban térnek vissza, ezúttal egy körökre osztott stratégia képében. Ha a Transformers-rajzfilmek rajongója vagy, és épp csak ismerkedsz a játékzsánerrel, a Transformers: Battlegrounds neked való!
1603094400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az aktuális héttel tagadhatatlanul is a vihar előtti csend állapotába kerültünk, elvégre egy pár nap múlva berobban a nagy novemberi játékdömping. Ettől függetlenül a héten a horrorrajongók nem csak a hosszú hétvégének örülhetnek majd.
1601193600

Gameplayen a Transformers: Battlegrounds

Az alakváltó robotok végeláthatatlan harcának legújabb állomása egy XCOM-szerű körökre osztott stratégiai játék lesz. Az emberi városoktól egészen Cybertronig vívjuk majd a harcunkat a gonosz Decepticonokkal.
1592035200

Bemutatkozott a Transformers: Battlegrounds

Eddig sosem látott formában folytatódik a hős Autobotok és a gonosz Decepticonok háborúja. Bumblebee és társai egy új parancsnok vezetésére szorulnak, hogy ismét felvehessék a harcot Megatron csapataival.