Crash Bandicoot 4: It's About Time

PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Activision, Fejlesztő: Toys for Bob
Crash időutazós kalandra készül.
Értékelés: Nincs még értékelve

Áll a bál a PC-s Crash Bandicoot 4 körül

A napokban végre PC-n is elérhetővé vált a Crash Bandicoot 4: It's About Time, és ezzel az összes nagyobb platformot kipipálta a folyamatosan pörgő sávos bandikut - azonban a játék DRM-védelme rengeteg fejfájást okoz a PC-s felhasználóknak.

Már a Crash 4 PC-s verziója is a kanyarban van

Pénteken újabb platformokra látogatott el a Crash Bandicoot 4: It's About Time, így az előzetesen bejelentett változatok közül egyedül a PC-s verzió várat magára - szerencsére nem sokat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elmúlt az év eleji szárazság, hosszas kihagyás után végre ismét számos érdekes játékpremiert köszönthetünk a heti megjelenési listán. Stratégák, krosszmotorosok és Crash rajongói előnyben!

Ez történt a tegnap esti State of Playen

Noha nem hozott nagy bejelentéseket a tegnap esti State of Play, kedvcsinálóból és meglepetésből azért így is akadt szép számmal. Ebben hírben foglaljuk össze, hogy mi történt az adásban!

Ilyen vas kell majd a Crash Bandicoot 4 alá

Pár nappal ezelőtt érkezett a nagy hír, hogy a next-gen konzolok és Nintendo Switch mellett PC-re is ellátogat a Crash Bandicoot 4: It's About Time, aminek most publikussá vált a hivatalos rendszerigénye is.

Újabb platformokat hódít meg a Crash Bandicoot 4

Hamarosan a next-gen konzolokra és Nintendo Switchre is ellátogat a Crash Bandicoot 4: It's About Time, valamivel később pedig a PC-sek is rávethetik magukat a sorozat legújabb részére.

Crash és Coco Unchartedet játszik

Aki emlékszik az Uncharted 4: A Thief's End egyik legnagyszerűbb easter eggjére, az hatalmasat fog mosolyogni a mai videón is. Megfordult ugyanis a kocka, ezúttal Crash és Coco játszanak Nathan Drake kalandjával.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

Brit toplista: az élen kezdett a FIFA 21

Noha az eladásai alaposan visszaestek a tavalyi rész számaihoz képest, még így is az év legjobb nyitányát produkálta a FIFA 21. Az aranyérem így az ő nyakában lóg, de egy másik dobogóst is az EA adott az elmúlt héten.

Brit toplista: Crash lenyomta a Star Wars-pilótákat

Szoros volt a múltheti verseny a brit játékpiacon. Éppen csak egy hajszállal ugyan, de a Crash Bandicoot 4: It's About Time elhappolta az aranyérmet a Star Wars: Squadrons elől.

Így fut a Crash Bandicoot 4 a különböző konzolokon

Tegnap megjelent végre a Crash Bandicoot 4: It's About Time, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, a Digital Foundry le is tesztelte a játékot az összes támogatott konzolon. A mérések alapján az alapgépek sajnos nem szerepeltek túl fényesen.

Crash Bandicoot 4 - TV-reklám érkezett

Ezen a héten pénteken érkezik a Crash Bandicott 4: It's About Time, ezért az Activision szeretné egy kicsit felpörgetni a játék körüli marketinget, amit ezúttal egy nagyon rövid élőszereplős reklámon érhetünk tetten.
  • Írta: Baloo
  • 3 komment

Frissítve: Multiplayer a Crash Bandicoot 4-ben

Noha már a nyakunkon a Crash Bandicoot 4: It's About Time megjelenése, úgy tűnik, hogy a fejlesztők még mindig tartogatnak egy-két meglepetést a hátralévő napokra. Most a multiplayer módok buktak le idő előtt.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Crash Bandicoot 4 - akcióban a negyedik maszk

Mozgás közben is bemutatkozik a Crash Bandicoot 4: It's About Time új kvantummaszkjai közül az utolsó, Akano, amely egy rendkívül erős pörgőmozdulattal vértezi fel hőseinket.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Crash Bandicoot 4 - befutott a launch trailer

Csak úgy szalad az idő! Jövő héten máris rátehetjük a mancsunkat a Crash Bandicoot 4: It's About Time-ra, de előtte még kaptunk egy látványos előzetest, hogy legyen mivel hangolódnunk a játékra.
  • Írta: szlav
  • 1 komment

Traileren a Crash Bandicoot 4 demója

Jövő hét közepén élesedik a Crash Bandicoot 4: It's About Time demója, a készítők ezt előlegezték meg egy trailerrel. A demóban három pályát és két játszható szereplőt találunk, valamint kettőt az új kvantummaszkok közül.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Crash Bandicoot 4 - bemutatkozik Tawna

A PlayStation Underground jóvoltából újabb 14 percnyi gameplayt kaptunk a Crash Bandicoot 4: It's About Time-ról, amelyben bemutatkozik a játék utolsó irányítható karaktere: Tawna.

Újra mozog a Crash Bandicoot 4: It's About Time

Bőven kaptunk látnivalókat az idei Gamescomon a Crash Bandicoot 4: It's About Time-ból, és míg legutóbb főleg csak meséltek róla, most alaposan megfigyelhetjük mozgás közben többek között a Flashback-pályákat.

Crash Bandicoot 4 - a Flashback-pályákról

Szegény Crash sajnos elveszett valahol Kölnben, de a Gamescom műsora így is megy tovább - ezúttal a Crash Bandicoot 4: It's About Time különleges kihívást ígérő Flashback Tape-jeiről esett szó.

Mit nyújt a Crash Bandicoot 4?

Két hónap van hátra a Crash Bandicoot-sorozat negyedik részéig, a fejlesztők pedig vették a fáradtságot a State of Playen, hogy bemutassák, mit is tud az új epizód. Egyszerre friss és ismerős stílus, visszatérő karakterek és sok ugrabugra vár ránk.