Roguebook PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A Magic: The Gathering atyjával készül ez az új deckbuilder.
1625637600

Gollamtól a Robotzsaruig - műsorozott a Nacon

Tegnap este a Nacon is jelentkezett egy streammel, ahol felsorakoztatta az újdonságait: The Lord of the Rings: Gollum, Steelrising, Test Drive Unlimited, Robotzsaru és más finomságok szerepeltek a műsorban. Összefoglalónk.
1624255200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz néhány jó okunk arra, hogy a nagy nyári hőségben inkább árnyék alatt maradjunk. Az E3-as forgatagot magunk mögött tudva beindul az élet, mindegyik említésre méltó platformon érkezik legalább egy-két igazi nagyágyú.
1622635200

Így működik a harc a Roguebookban

A Roguebook azzal hívta fel magára a figyelmet elsősorban, hogy a fejlesztésébe még a Magic: The Gathering atyja, Richard Garfield is besegített. Nézzünk bele újra a játékba, és lássuk, hogyan működik a harcrendszer!
1612425600

Júniusban jelenik meg a Roguebook

Az Abrakam Entertainment összeállt Richard Garfielddal, a Magic: The Gathering alkotójával, hogy összehozzanak egy pakliépítős roguelike-ot. A megjelenés nyáron esedékes, de a demót már kipróbálhatjuk a Steam játékfesztiválján.
1594202400

A Magic atyja is besegít a Roguebook munkálataiba

A Roguebookot fejlesztő Abrakam olyan elismerést kapott, amiről a legtöbb deckbuildergyáros csak álmodik: sikerült megnyernie a Magic: The Gathering atyját, aki maga is közreműködik a munkálatokban.