Far Cry 6

PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: UbiSoft
Folytatódik a Far Cry-sorozat.
Értékelés: 8.5

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sem lesz éppen sűrű játékmegjelenések szempontjából, de a napokban már érkezik egy-két olyan cím, ami kihagyhatatlan darabnak ígérkezik. Lássuk őket a szokásos listába szedve!

Far Cry 6 - jövő héten jön a Pagan: Control DLC

A Far Cry 6 DLC-csomagjainak hála magunkra ölthetjük a sorozat ikonikus gonosztevőinek alakját. Vaas után jövő héten a Far Cry 4 antagonistája, Pagan Min kerül a középpontba.

Far Cry 6 - Danny Trejo hivatalosan is beköszönt

A novemberi szivárgás után most már hivatalosan is megérkezett a Far Cry 6 ingyenes kiegészítése, amiben Danny Trejo játssza a központi szerepet. Emellett egy új jármű, egy golyószóróval felszerelt oldalkocsis motor is jár a DLC-hez.

Brit toplista: mindent letarolt a Pokémon

Ha keresnétek a Battlefield 2042-t a brit játékeladási toplistán, a harmadik hely környékén tegyétek, a Pokémon Brilliant Diamond és a Pokémon Shining Pearl ugyanis letarolta a mezőnyt, és elvitte az első két helyezést.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem lesz már túl sok sűrű hetünk ebben az évben a játékmegjelenések szempontjából, de az elkövetkező napokat alaposan megnyomják a kiadók és fejlesztőcsapatok. Lássuk a heti termést!

Amerikai toplista: újra csúcson a Nintendo Switch

Az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group közzétette az októberi összesítését, amelyből kiderült: az OLED-modell érkezésével újra a Switch lett a legkeresettebb konzol.

Far Cry 6 - jövő héten jön a Vaas: Insanity DLC

A Ubisoft a Twitteren jelentette be, hogy jövő héten érkezik a Far Cry 6 következő letölthető bővítménye, a Vaas: Insanity, amiben bizony visszatér a Far Cry 3 főgonosza. A DLC-t állítólag a roguelite-játékok ihlették.

Brit toplista: a Call of Duty váltotta a FIFA-t

Megjelenése óta a FIFA 22 vezette a brit dobozos játékeladások toplistáját, heteken át senki nem tudta leváltani. Ez megváltozott a Call of Duty: Vanguard érkezésével, ami rögtön az élen nyitott.

Ingyenes játékokkal ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli 35. születésnapját a francia kiadó, a jeles alkalom jóvoltából pedig számos akcióval, nyereményjátékkal, ingyenes hétvégével és ingyenes játékkal kedveskedik majd a rajongóknak.

Brit toplista: nagyon hátracsúszott a Metroid: Dread

Amíg a FIFA 22 és a Far Cry 6 meg tudta tartani az egy héttel ezelőtti pozícióját, addig a Metroid-sorozat új epizódja erre már nem volt képes, és lecsúszott a dobogóról. Ráadásul Samus Aran még a legjobb ötből is kiesett.

Brit toplista: nem kezdett jól a Back 4 Blood

A múlt hét legnagyobb megjelenése, a Left 4 Dead szellemi utódja, a Back 4 Blood volt, mégsem sikerült jól a kooperatív zombivadászat rajtja, mert még a dobogóra sem tudta felverekedni magát a játék.

Brit toplista: csak a második lett a Far Cry 6

Habár a múlt hetet (is) alaposan megszórták játékpremierekkel a kiadók, egyik újonc sem tudta megdönteni az aktuális FIFA-epizód uralmát. Még a Far Cry 6-nak is csak egy második helyre futotta.

Dicsekvős traileren a Far Cry 6

Habár a Far Cry 6 nem tért le a Ubisoft jól ismert formulájáról, a kritikusok konszenzusa szerint mégis egy jól összerakott, izgalmas kaland kerekedett belőle. A mai trailer azt igazolja, hogy sikernek láthatóan a stúdió is igazán örül.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékőrület, ezen a héten is lesz miből válogatnunk, ha játszanivalót keresünk. Szokásunknak megfelelően most is listába szedtük az elkövetkező napok újdonságait.

Far Cry 6 - fuss, Chicharrón!

Egy kellően őrületes reklámvideóval jelentkezett a Far Cry 6. A főszerepbe ezúttal Dani Rojas hűséges társa, a bátor kakas, Chicharrón került, aki hétköznapi madár létére sem könnyíti majd meg a helyi milícia dolgát.
  • Írta: szlav
  • 3 komment

Far Cry 6 - csak PC-n lesz ray tracing

A Ubisoft tegnap megerősítette, hogy a Far Cry 6 PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en nem fogja támogatni a valós idejű sugárkövetést, azaz a ray tracing technológiát. Cserébe viszont kapunk stabil 4K-s felbontást, 60 fps mellett.

Far Cry 6 - Giancarlo Esposito mesél az alapokról

Olyan élőszereplős kedvcsinálókat kapott a Far Cry 6, amelyekben a játék főgonoszát alakító Giancarlo Esposito mutatja be az új felvonás legfontosabb alapjait, legyen szó a fegyverfejlesztésről vagy a harcrendszerről.

Far Cry 6 - ezt tudja majd az AMD kártyáival

Újabb hangulatfokozót kapott a Far Cry 6. Ezúttal a PC-s verzió került terítékre, ami az AMD videokártyáinak képességeit igyekszik majd jobban kiaknázni. Az új videó azt mutatja be, mi mindenre számíthatnak azok, akiknek fontos a látvány.
  • Írta: Shifty
  • 4 komment

Far Cry 6 - mi vár ránk a premier után?

Még meg sem jelent a Far Cry 6, a Ubisoft azonban már jó előre felsorakoztatta a megjelenés után érkező ingyenes tartalmi frissítéseket és a szezonbérlet extráit. Lássuk, hogy milyen őrültségek várnak ránk a jövőben!