Far Cry 6

PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: UbiSoft
Folytatódik a Far Cry-sorozat.
Értékelés: Nincs még értékelve

Far Cry 6 - ezt tudja majd az AMD kártyáival

Újabb hangulatfokozót kapott a Far Cry 6. Ezúttal a PC-s verzió került terítékre, ami az AMD videokártyáinak képességeit igyekszik majd jobban kiaknázni. Az új videó azt mutatja be, mi mindenre számíthatnak azok, akiknek fontos a látvány.

Far Cry 6 - mi vár ránk a premier után?

Még meg sem jelent a Far Cry 6, a Ubisoft azonban már jó előre felsorakoztatta a megjelenés után érkező ingyenes tartalmi frissítéseket és a szezonbérlet extráit. Lássuk, hogy milyen őrültségek várnak ránk a jövőben!

Minden, amit a Far Cry 6-ról tudni érdemes

Egy újabb kiadós előzetessel jelentkezett a Far Cry 6. A bő hatperces videó alaposan kitér a játék legfőbb részleteire, hogy tisztában legyünk vele, milyen lehetőségeket kínál Dani Rojas gerilla-hadjárata.

Ilyen gép kell majd a Far Cry 6 alá

A Ubisoft azzal együtt, hogy közzétette a Far Cry 6 részletes hardverigényét, a játék PC-s extráiról is villantott egy videót. Ebben részletesen is bemutatják, hogy milyen grafikai fícsöröket kapcsolhatunk majd be az FPS-ben, amennyiben bírja a gépünk.

GC 2021: Az Elden Ring lett a legjobb játék

Az idei Gamescomon is díjazták a közeljövőben érkező játékokat, a Bandai Namco pedig valósággal letarolta a mezőnyt - amit persze javarészt az Elden Ringnek köszönhetnek a japánok.

GC 2021: Sztorielőzetesen a Far Cry 6

Antón Castillónak nagy elképzelései vannak Yara szigetállamával, ám az uralma ellen lázadó, szedett-vedett harcosok nem fogják tétlenül nézni, mire készül – erről szól a friss sztorielőzetes.

Távozott a Far Cry 6 producere, Emile Liang

Emile Liang több mint 24 évet töltött a Ubisoftnál, ahol olyan frencsájzokhoz adta nevét, mint a Prince of Persia, az Assassin's Creed, a Far Cry vagy a Splinter Cell. Távozása után saját startup céget alapított a producer.

E3 2021: Far Cry 6 - a gerilla legjobb barátja

Egy újabb előzetes erejéig az Xbox & Bethesda Games Showcase adásán is beköszönt a Far Cry 6. A kedvcsináló Dani Rojas elképesztő fegyverarzenáljára és Yara furcsa járgányaira fókuszált.

E3 2021: Egy Far Cry-gonosz elméjében

A Ubisoft Forwardon leleplezték, miféle tartalmakra számíthatunk a Far Cry 6 megjelenése után. Afféle mentális időutazásban vehetünk részt, hiszen a széria korábbi gonoszainak bőrébe bújhatunk majd.

E3 2021: Nézd vissza a Ubisoft Forward műsorát!

Hamarosan kezdetét veszi az E3-időszak egyik legjobban várt műsora, a Ubisoft Forward következő felvonása. Kattintsatok, és kövessétek élőben az eseményeket - sok finomságra számítunk!

E3 2021: Főgonoszok leszünk a Far Cry 6 DLC-iben

Úgy tűnik, szép lassan minden érdekességre fény derül a ma esti Ubisoft Forward bejelentései kapcsán: most például azt tudtuk meg egy idő előtt élesített reklámnak hála, hogy az előző részek főgonoszait alakítjuk majd a Far Cry 6 DLC-iben.

E3 2021: Itt az első kép a Splinter Cell-animéről

A Ubisoft több projekten is együtt dolgozik a Netflixszel, így várható volt, hogy valamiképp képviselteti magát a Geeked Weeken. Végül három közös alkotásról esett szó, amelyek közül az egyik a tavaly bejelentett Splinter Cell-anime.

Far Cry 6 - a játék politikai üzenetéről

Az elmúlt napokban látványos hullámokat keltett Navid Khavari kijelentése, a Far Cry 6 narratív igazgatója ugyanis azt állította, hogy a játék nem tesz politikai állásfoglalást. Khavari most pontosított a félreérthető kijelentésén.

Hallgass bele a Far Cry 6 főtémájába!

A Ubisoft nemrég megvillantotta az első gameplay pillanatokat a Far Cry 6-ból, ami körül el is indultak az ilyenkor szokásos információszivárgások. Így hallgathatunk bele a játékhoz komponált aláfestőzenébe is.

Far Cry 6 - gameplay, dátum és Macarena

A korábbi ígéreteknek megfelelően a Ubisoft végre mozgás közben is megmutatta a Far Cry 6-ot. A karibi gerillahadjárat minden eddiginél eszementebb fegyverekkel, egy véres bosszúsztorival vár bennünket idén októberben.

Far Cry 6 - holnap este bemutatkozik a játékmenet

A Ubisoft már előre jelezte, hogy péntek estére remek programmal készül a Far Cry rajongóinak, hiszen végre mozgás közben is megleshetjük majd a népszerű FPS-széria következő epizódját.

A minőségi free-to-play játékokra fókuszál a Ubisoft

A minapi pénzügybeszámolója során a Ubisoft részéről elhangzott, hogy a jövőben kissé visszább venne a prémium AAA-játékok sorozatgyártásából, és helyettük arra fektetné a hangsúlyt, hogy a free-to-play játékokat húzza fel AAA-szintre.

Májusban jöhet a Far Cry 6

Noha a Ubisoft még nem erősítette meg hivatalosan, az Xbox Store alapján májusban kerülhet boltokba az új Far Cry. A folytatást a koronavírus-járvánnyal járó nehézségek miatt halasztotta el korábban a cég.

Csúszik a Far Cry 6 és az új Rainbow Six is

A Ubisoft legutóbbi pénzügyi helyzetjelentéséből tudtuk meg, hogy késni fog a Far Cry 6 és a Rainbow Six: Quarantine is. A két játék megjelenésére csak valamikor március után számíthatunk majd.

Szeptemberben vetítik a második Ubisoft Forwardot

Sok játékot tartogat a Ubisoft a tarsolyában a következő konzolgenerációra, egészen meglepő volt tehát, hogy egy relatíve vérszegény összképpel zárták a Ubisoft Forward streamjét. Aggodalomra semmi ok: szeptemberben jön a duplázás.