Call of Duty: Black Ops - Cold War

PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Activision, Fejlesztő: Treyarch
A Call of Duty visszatér a hidegháborús érához.
Értékelés: Nincs még értékelve

Call of Duty - íme, a PlayStation-exkluzív játékmód

Közel egy teljes éven át PlayStation-exkluzív lesz a Call of Duty: Black Ops - Cold War most bemutatott játékmódja, a Zombies Onslaught. Ebben két játékosnak kell állnia a sarat a zombisereggel szemben.

Black Ops: Cold War - egy nappal tovább tart a béta

Ha esetleg valakinek nem sikerült a hétvégén kipróbálni a Call of Duty: Black Ops - Cold War bétáját, akkor most van egy jó hírünk a számára: a közösség erőfeszítésének hála 24 órával kitolták a tesztelés időtartamát.

Csalóktól hemzseg a Black Ops: Cold War bétája

A hétvégén végre a PC-s játékosok is kipróbálhatták a Call of Duty - Black Ops: Cold War nyílt bétáját, az ingyenes próbakör azonban csalók ezreivel árasztotta el a szervereket. A konzolos játékosok a cross-play kikapcsolásával menekülnek.

Black Ops: Cold War - ilyen lesz a Fireteam mód

Ma este indul a Call of Duty: Black Ops - Cold War következő bétaköre, amire a Treyarch egy új trailerrel szeretne rápörgetni mindenkit. Az új videóban a 40 főre tervezett Fireteam játékmódot csodálhatjuk meg közelebbről.

Hasznos opciókat kap a Black Ops: Cold War

Nyakunkon a Call of Duty - Black Ops: Cold War bétája, a Treyarch pedig már ebbe a korai változatba is becsempészett egy-két olyan újdonságot, amelynek sokan örülni fognak. Hogy hangzik például a minden platformon elérhető FOV-csúszka?

Black Ops: Cold War - kedvcsináló a bétához

Az Activision nagyon reméli, hogy nem feledkeztünk meg a Call of Duty: Black Ops - Cold War hétvégén induló bétateszteléséről - ennek apropóján próbál most felcsigázni minket egy rövid előzetessel.

Black Ops: Cold War - sztorielőzetesen a zombik

Az Activision egy pár nappal ezelőtt már lerántotta a leplet a Call of Duty: Black Ops - Cold War élőhalottairól, amit most még utólag gyorsan megtoldott egy roppant látványos CGI-trailerrel is.

Black Ops: Cold War - megmozdulnak a holtak

A Call of Duty: Black Ops - Cold War sem marad zombik nélkül, az új előzetes pedig a sztoriba is rövid bepillantást enged. A Treyarch srácai minden eddiginél jobb játékélményt ígérnek.

Holnap mutatkoznak be az új Black Ops zombijai

A Call of Duty: Black Ops - Cold War bejelentése óta tudjuk, hogy a játékban visszatér a zombimód, sőt nem is olyan rég teaselték nekünk a készítők, hogy hamarosan mozgás közben is láthatjuk a holtakat. Holnap lesz a nagy nap.
 • Írta: fojesz
 • 1 komment

Black Ops Cold War - elindult az alfa, közeleg a béta

A tegnapi délután folyamán elindult a Call of Duty: Black Ops - Cold War első nyilvános próbaköre PlayStation 4-en, de szerencsére mindenki más is lehetőséget kap majd arra, hogy a premier előtt kipróbálja a játékot.
 • Írta: szlav
 • 2 komment

Black Ops: Cold War - nézzünk bele a kampányba!

A többjátékos módot már láthattuk, így végre eljött az ideje, hogy belenézzünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War sztorimódjába is. A CIA titkos kommandósai alaposan felforgatják Trabzon repterét.
 • Írta: szlav
 • 2 komment

Mozgásban a Black Ops - Cold War multiplayere

Az ígéreteknek megfelelően az este folyamán bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops - Cold War többjátékos szegmense. Búcsúznak a specialisták, visszatér a klasszikus minimap, és egy 40 fős játékmódot is kapunk majd.
 • Írta: fojesz
 • 0 komment

Trailercsokor az NVIDIA bemutatójáról

Ahogy az lenni szokott, az NVIDIA egy marék játékelőzetest is betárazott a bemutatójára, hogy így illusztrálja, mi mindenre lesznek jók a legújabb videokártyái. Mutatjuk őket.
 • Írta: fojesz
 • 2 komment

James C. Burns szomorú, hogy nem lehet Woods

A nemrég bemutatkozott Call of Duty: Black Ops - Cold War-előzetesekben jó pár ismerős arc visszaköszönt, amikor azonban kinyitották a szájukat, a vájt fülűek kiszúrhatták, hogy valami nem stimmel.

Kell majd bőven hely a Black Ops - Cold Warnak is

A Call of Duty: Modern Warfare rajongóinak annyira talán nem nagy meglepetés a hír, de az idei rész is bődületes mennyiségű szabad helyet fog megkövetelni magának a merevlemezünktől.

Eligazításon a Call of Duty: Black Ops - Cold Warral

A Call of Duty: Black Ops - Cold War nyitotta meg a Gamescom Opening Night Live-ot, a fejlesztők egy átvezetővideóval készültek az eseményre, amelyben még Ronald Reagan is feltűnik.
 • Írta: fojesz
 • 0 komment

Traileren a Call of Duty: Black Ops - Cold War

A várakozásoknak megfelelően megérkezett a Call of Duty: Black Ops - Cold War első igazi előzetese. A november közepén érkező játék az eredeti Black Ops történetét folytatja majd, így feltűnik benne Mason, Woods és Hudson is.

Friss infók szivárogtak ki az új Call of Dutyról

Már csak egyetlen napra vagyunk a Call of Duty: Black Ops - Cold War formális bejelentésétől, így egyre több újdonságot tudunk meg a népszerű FPS-sorozat következő részéről. Ezeket most össze is gyűjtöttük egy nagy hírcsokorba.

Marad a Battle.neten a Black Ops - Cold War

Ha valaki abban bízott, hogy az idei Call of Duty PC-s változatát a Steamen, esetleg az Epic Games Store-on keresztül is eléri majd, csalódni fog: a Blizzard hírlevele szerint az új rész is Battle.net-exkluzív marad.
 • Írta: fojesz
 • 9 komment

Frissítve: Teaser videón az új Call of Duty

Megkapta az első hivatalos teaser előzetesét a legújabb Call of Duty-rész, a Black Ops - Cold War. Igaznak bizonyultak a pletykák, a Treyarch ismét a hidegháborús érába repíti vissza az FPS-szériát.