Hood: Outlaws and Legends

PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Focus Home Interactive, Fejlesztő: Sumo Digital
Állj bosszút az elnyomókon egy csapat törvényen kívülivel az oldaladon.
Értékelés: Nincs még értékelve

PvE-móddal bővült a Hood: Outlaws and Legends

Egy igazán hiánypótló játékmóddal bővül a Sumo Digital online rabló-pandúr játéka. A State Heist vérszomjas gépi ellenfeleket állít a Hood: Outlaws and Legends tolvajai elé.

A Tencent teljesen felvásárolná a Sumo Digitalt

A brit Sumo Digital, amelynek az utóbbi időben a Sackboy: A Big Adventure-t és a Hood: Outlaws and Legendset köszönhettük, lehet a legújabb darab a Tencent gigantikus tulajdonbirodalmában.

Ingyenes pályát kapott a Hood: Outlaws & Legends

A korábbi ígéreteknek megfelelően elkezdtek szállingózni a Hood: Outlaws & Legends megjelenés utáni tartalmai. A nulladik szezon első nagy frissítése egy ingyenes térképet hozott, amely egy saját trailert is kapott.

Hood: Outlaws and Legends - íme, a launch trailer

Elérkezett az idő, hogy a barátainkkal összefogva kifosszuk Nottingham várait - vagy hogy éppen megvédjük azokat! Megjelent a Hood: Outlaws & Legends, ehhez pedig természetesen dukál egy utolsó kedvcsináló is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is jó okunk lesz arra, hogy a képernyőre tapadva hódoljunk a kedvenc hobbinknak. A lista élén a kicsinosított és felturbózott Mass Effect-kollekció áll majd, de a héten a sarkvidékre és a sherwoodi erdőbe is ellátogatunk.

Válj legendává a Hood: Outlaws and Legendsben!

Újabb előzetessel jelentkezett a Sumo Digital Robin Hood-történetek ihlette multiplayer játéka. A videó arra is emlékezteti az előrendelőket, hogy ők mindenki másnál hamarabb kezdhetik a harcot.

Hood: Outlaws and Legends - befutott a gépigény

Jövő hét pénteken indulhat a gazdagoktól való lopás, ugyanis aznap debütál a Hood: Outlaws and Legends. A közelgő megjelenés örömére most megkaptuk a játék gépigényét egy több mint nyolcperces gameplay trailer kíséretében.

Hood: Outlaws and Legends - mit hoz az első év?

Hamarosan színre lép a Hood: Outlaws and Legends, attól pedig nem kell tartanunk, hogy a fejlesztők belátható időn belül magára hagynák a játékot. A legújabb előzetes az első évben érkező extra tartalmakról számol be.

Részletek a Hood: Outlaws and Legendsről

A májusban érkező Hood: Outlaws & Legendsben nem lesz hagyományos egyjátékos kampány, de a fejlesztők ettől függetlenül érdekes történetet írtak hozzá. Többek közt arról is szó volt egy friss interjúban, hogy ezt miként szövik a játékba.

Hood: Outlaws and Legends - akció közben a Mystic

A Hood: Outlaws and Legends újabb választható karakterosztályáról rántotta le a leplet a Focus Home Interactive és a Sumo Digital. Az új videóban a csapattársait támogató Mystic mutatkozott be, aki a közelharcból szintén kiveszi a részét.

Hood: Outlaws and Legends - akcióban a Brawler

Szép lassan bemutatkozik a Hood: Outlaws and Legends összes választható karakterosztálya. Ezúttal a Brawler kapta meg a saját bemutatkozó videóját, aki a nevéből is kitalálhatóan a nyers erőt és a közelharcokat preferálja a bevetések alatt.

Hood: Outlaws & Legends - beköszön a Hunter

Folytatódik a Hood: Outlaws & Legends karakterbemutató videósorozata, melyben megismerhetjük az online játék egyedi karakterosztályait. Ezúttal a lopakodás és a számszeríj mestere, a vadász került a reflektorfénybe.

Hood: Outlaws and Legends - beköszön a Ranger

Vadiúj gameplay-előzetessel jelentkezett a Hood: Outlaws and Legends. Ezúttal a nem mindennapi online játék egyik legikonikusabb karakterosztálya, a Ranger került a reflektorfénybe.

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!

TGA 2020: Trailert kap a Hood: Outlaws & Legends

Augusztusban hallhattunk utoljára a Sumo Digital és a Focus Home Interactive PvP-re kihegyezett multiplayer játékáról, a Hood: Outlaws & Legendsről - hamarosan szerencsére megtörik a nagy csend.

Hood: Outlaws and Legends - Robin Hood újratöltve

Az első előzetes alapján az Assassin's Creed és a Robin Hood-mítosz találkozik a Hood: Outlaws and Legendsben. A Sumo Digital játéka kooperatív kalandra invitálja azokat, akik igazságot szeretnének szolgáltatni a kisemmizett szegényekért.