Suicide Squad: Kill the Justice League

PC, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Warner Bros. Interactive, Fejlesztő: Rocksteady Entertainment
Értékelés: Nincs még értékelve

TGA 2021: Gameplay-előzetesen a Suicide Squad

Végre akció közben is láthatjuk a Rocksteady Öngyilkos Osztagát. A Suicide Squad: Kill the Justice League-ben a DC-univerzum gonosztevői az agymosott szuperhősökkel szállnak szembe, de közben egy rakat robotot is lezúznak.

Nézd vissza a The Game Awards műsorát!

Hajnalban megrendezésre kerül az idei év utolsó nagy videojátékos eseménye, a The Game Awards. Az év legnagyszerűbb játékait ünneplő díjátadó során természetesen ezúttal is rengeteg új bejelentésre és látnivalóra számíthatunk.
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!

Történetmesélős előzetesen a Suicide Squad-játék

Még mindig nem tudjuk, milyen akció közben a Rocksteady következő játéka, a Suicide Squad: Kill the Justice League, de a mostani, történetre fókuszáló kedvcsináló azért megvillantja az engine képességeit.

Karakterposztereken a Suicide Squad-játék hősei

Van úgy, hogy a világ sorsa a legszokatlanabb kezekbe kerül. A Rocksteady következő játékában a nevezett kezek tulajdonosai az Öngyilkos Osztag tagjai, akiknek Brainiacet és egy agymosott Supermant is le kell győzniük.

Kedvcsinálón, hogy mivel vár a DC FanDome

Idén is visszatér a DC FanDome, a DC Comics figuráira koncentráló digitális rendezvény. A Warner jóvoltából kaptunk egy rövid válogatást abból, hogy mit is láthatunk majd a műsorban.

Megint sűrűsödik a játékos eseménynaptárunk

Habár a Gamescom véget ért, csak egy rövid szünetet tartunk a következő videojátékos esemény előtt. Jön a Tokyo Game Show, a Warner a DC Fandome-on bemutatózik, és állítólag egy Nintendo Directre is számíthatunk.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Összeolvad a WarnerMedia és a Discovery

Az AT&T bejelentette, hogy átadja a WarnerMediát a Discovery Inc.-nek, amelyek új céggé olvadnak össze. A két cég így kívánja felvenni a versenyt az olyan streamingszolgáltatásokkal, mint a Disney+ vagy a Netflix.

Íme, a Suicide Squad: Kill the Justice League

A rengeteg pletyka után a DC FanDome műsorán végre lelepleződött a Rocksteady legújabb játéka, a Suicide Squad: Kill the Justice League is. A gonosztevők bandája Brainiac seregeivel és az agymosott Supermannel száll szembe.

Az Arkham Origins-csapat is bejelentésre készül

Közzétették a jövő héten esedékes DC FanDome menetrendjét, amely megerősíti: a Batman: Arkham Originst jegyző WB Games Montreal is az online esemény keretei között fogja bemutatni az új játékát.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Hivatalos: készül a Suicide Squad-játék

Igazak voltak a korábbi pletykák, a Rocksteady Studios megerősítette, hogy egy Suicide Squad-játékon dolgozik jelenleg, amiről a bő két hét múlva esedékes DC FanDome keretei között hullik majd le a lepel.