Suicide Squad: Kill the Justice League PC, PS5, XSX

1712570400

Újabb problémák a Suicide Squad-játék körül

Ezúttal a Warner Bros.-nak fáj a feje, hiszen hackerek egy csoportja meg nem jelent karkatereket, kinézeteket és jövőbeni szezonokat szivárogtatott ki, sőt páran használják is az első kettőt már a játékban.
1711782000

Suicide Squad - megérkezett Joker, de a játékosok nem örülnek

A Suicide Squad: Kill The Justice League első szezonja mindenki kedvenc őrült bohócát állította a középpontba, azonban több olyan játékmechanikai döntést is hoztak az alkotók, melyektől nincsenek elragadtatva a rajongók.
1711052679

Lássuk, mit tartalmaz a Suicide Squad: Kill the Justice League első szezonja!

A Rocksteady egy blogbejegyzésben részletezte azokat az újdonságokat, amely a Suicide Squad: Kill the Justice League Season 1 első epizódjával élesednek. Ezen kívül módosulnak az endgame követelményei is.
1709910000

A Helldivers 2 volt februárban a legkelendőbb cím Nagy-Britanniában

Bár alapvetően csökkenő számokat hoz a szigetországban úgy a játék-, mint a konzoleladás, azért vannak egyéni sikerek. Nem minden friss megjelenés volt azonban olyan kelendő februárban.
1709661600

Ráfekszik a Warner Bros. a live-service játékokra

A kiadó-fejlesztő cég videójátékos részlegének vezetője úgy látja, hogy hosszú távú befektetésről van szó, de ez hosszú távú bevételi forrás is lesz majd a cég részére.
1709317800

A Suicide Squad: Kill the Justice League újabb mélypontot ért el

A Steamen aktív játékosok száma már alacsonyabb, mint a Gotham Knights esetében, ami szintén nem szárnyal túlságosan. Talán a hamarosan induló Season 1 visszaránt majd pár embert.
1708772400

A Suicide Squad: Kill the Justice League elmaradt a Warner Bros. elvárásaitól

A játék elég nehézkesen indult, egyértelmű, hogy többre számítottak a fejlesztők és ezt most a Warner Bros. legutóbbi pénzügyi jelentésével kapcsolatban szóvá is tették.
1708628400

Rontott a helyzeten a Suicide Squad: Kill the Justice League legújabb frissítése

A játék népszerűsége és megítélése eddig sem volt valami fényes, a legújabb patch azonban alaposan hazavágta az Öngyilkos Osztag köré épülő játékot, rengeteg játékos panaszkodik, hogy be sem tudnak lépni a játékba.
1708243200

Bejelentkezési és szerver problémákkal kűzdenek a Suicide Squad: Kill the Justice League fejlesztői

A Rocksteady elmondása szerint nem olyan könnyű feladat az ilyen hibák megoldása, azonban jelenleg ezek elhárítása élvezi a top prioritást a programozói csapaton belül.
1707157619

Suicide Squad: Kill the Justice League teszt

Hosszú várakozás után végre új játékkal állt elő az Arkham-szériáról elhíresült Rocksteady. Bár új játékuk továbbra is a DC-univerzumot erősíti, az egyjátékos kalandokról a live service zsánerre váltottak.