Dungeons & Dragons Online PC

Dungeons and Dragons Online: Stromreach címmel fantasztikusan izgalmas online RPG-t indított a Turbine Entertrainment. Misztikus környezet, halálos varázslatok és soha véget nem érő kalandok...
1674993600

A 17 éves D&D Online idén kap egy mini bővítést

A Standing Stone Games új tartalmakkal és egy roadmap nyilvánosságra hozatalával ünnepli a D&D Online 17. évfordulóját.
1672854154

A Wizards of the Coast töröl legalább öt félkész videójátékot

A Bloomberg jelentése szerint a D&D forgalmazója leáll öt projektel is, de nem maradnak ötletek nélkül.
1670333400

Újabb előzetesen a Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

A világ talán leghíresebb asztali szerepjátékán, a Dungeons & Dragonson alapuló, hamarosan megjelenő akció-kalandfilmet ezúttal egy friss előzetesen vehetjük szemügyre.
1482411360

Gazdát cserélt a Gyűrűk Ura Online

Elengedte a Warner Bros. a The Lord of the Rings Online kezét, az MMORPG-t mostantól nem a Turbine üzemelteti, és a kiadói teendőket is egy külsős - bár egyáltalán nem tapasztalatlan - csapat látja el.
1459764051

Készül az új Dungeons & Dragons-film

Habár a frencsájz két ízben is elvérzett a mozivásznakon, lapértesülések szerint a Warner Bros. még lát fantáziát egy Dungeons & Dragons-mozifilmben. Állítólag már a rendező is megvan, aki nem más, mint Rob Letterman.
1327950606

A havidíjas MMORPG-knek még nem áldozott le

A Turbine-nak ugyan bejött, hogy free-to-play modellre váltott a Dungeons & Dragons Online-nal és a Gyűrűk Ura Online-nal, a fejlesztők mégis úgy tartják: a havidíjas MMORPG-k még nem haltak meg, egyszerűen csak ósdi az az elképzelés, hogy a kiadók egyetlen fizetési módot hagynak meg a játékosoknak.
1315821600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten bőven lesz megjelenő játék, persze az igazán érdekeseket úgy kell kimazsolázni közülük. A napokban jelenik meg a Call of Juarez PC-s verziója, jön a Hard Reset és a TrackMania első igazi folytatása, és érkezik a Red Orchestra második része, a Heroes of Stalingrad is.
1308636000

Konzolos MMO a Gyűrűk Ura Online alkotóitól?

A Warner Bros. tulajdonában lévő Turbine új MMO-hoz keres munkatársakat, ám az új projekt azért is érdekes, mert nem csak PC-re, hanem PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is elkészülne a jelek szerint. A csapat nem egyszer hangoztatta, hogy belevágna a konzolos fejlesztésbe - most jött el az idő?
1278333180

Hétfő délutáni galériafrissítés

E heti galériafrissítésünkben olyan címek szerepelnek, mint a DJ Hero 2, a Dragon Ball: Raging Blast 2, a Kane & Lynch 2 vagy a Madden NFL idei része.
1271868120

A Gyűrűk Ura Online alkotóit is megvette a Warner

Továbberősíti piaci pozícióját a Warner Bros., a minap felvásárolták a The Lord of the Rings Online fejlesztőit, a Turbine-t. Az akvizíció több szempontból is előnyös lesz.