Inscryption

PC

Kiadó: Daniel Mullins Games, Fejlesztő: Daniel Mullins Games
Kártyagyűjtögetős játék, amiben a kártyák mellett a horror is szerepet kap.
Értékelés: Nincs még értékelve

Felsorakoznak az idei DICE Awards jelöltjei

Idén a huszonötödik DICE Awards díjátadóra készülhetünk, a jeles eseményig egy hónapnál egy kicsit több van hátra. Az Academy of Interactive Arts & Sciences nyilvánosságra hozta a díjra esélyesek listáját.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem lesz hiány játékmegjelenésekből, igaz, nagyágyúból jóval kevesebbet kapunk ezúttal: a következő napok legnagyobb gurításának a The Dark Pictures-sorozat következő felvonása ígérkezik.

E3 2021: Lássuk, mit hozott idén a Devolver Digital!

Szinte már hagyomány, hogy a Devolver Digital is bejelentkezik az E3-as műsorok közé a maga kisfilmjeivel, amelyek azt a célt szolgálják elsősorban - már a játékok bemutatása mellett -, hogy kifigurázzák az iparági trendeket.

Inscryption - kártyagyűjtögetés horrorral fűszerezve

A Pony Island és a The Hex alkotója a legújabb fejlesztésében a gyűjtögetős kártyajátékot keveri a fejtörőkkel, a roguelike-előrehaladással és a horroros hangulattal. Leshy kalyibája bizonyosan nem a legkellemesebb hely egy pókerre.
  • Írta: gorien
  • 1 komment