Lemnis Gate

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Frontier Developments, Fejlesztő:
Értékelés: Nincs még értékelve

Így működik a Lemnis Gate

Jókora előzetessel jelentkezett a Lemnis Gate. A bő ötperces videó igazán hasznos lehet azok számára, akik szeretnék megérteni a játékot, a körökre osztott, időhurokban ragadt FPS ugyanis semmiképp sem nevezhető hétköznapinak.

Bőven jön még a hónapban játék a Game Passbe

Gördeszkás madarak, árnyak között rejtőző nindzsák, jeges óceánok és ősi csodákkal teli sivatagok várnak még ránk szeptemberben, ha van a kezünk ügyében egy Xbox Game Pass-előfizetés.

Szeptemberre csúszik a Lemnis Gate megjelenése

A Lemnis Gate nem hétköznapi FPS lesz: egyszerre valós idejű és körökre osztott is. Tegnap elkezdődött a nyílt bétatesztje, ugyanakkor kiderült, hogy az augusztusi megjelenés nem fog összejönni.

Lemnis Gate - fejlesztői videó a játékmódokról

Nem mindennapi lövölde a Lemnis Gate, hiszen a Ratloop Games egy valós idejű, de mégis körökre osztott FPS-játékot álmodott meg. Bizony, ez elsőre szörnyen furcsán hangzik, de ahogy a mai videón is láthatjuk, a koncepció jól működik.

E3 2021: Ez történt a PC Gaming Show-n

Az éjszaka folyamán lezajlott az idei PC Gaming Show, amely a műsorvezetők szokásos ökörködése mellett egy nagy rakás trailert és bejelentést hozott. Összefoglaltuk nektek a történéseket!

Game Pass-játék lesz a Lemnis Gate is

Újabb játék csatlakozik már a megjelenése napján az Xbox Game Pass felhozatalához: az egyre népszerű időhurkos mechanikára épülő Lemnis Gate-et is elérhetjük majd az előfizetésünkkel.

Next-gen gépekre is megjelenik a Lemnis Gate

A Ratloop Games belsőnézetes lövöldözős játéka új megközelítésből alkalmazza a taktikázást: huszonöt másodperces körökre osztva küzdünk a másik csapat ellen. A Lemnis Gate koncepcióját a next-gen konzolokon is kipróbálhatjuk majd.

Külsős játékok kiadója lesz a Frontier Foundry

Az Elite Dangerous és a Planet Coaster stúdiója, a Frontier Developments kisebb fejlesztőcsapatok játékainak kiadására adta a fejét. A Frontier Foundry első két projektje a Lemnis Gate és a Struggling lesz, de úton van két másik cím is.

Futottak még a Gamescom Opening Night Live-on

Elképesztően sok bejelentést és látnivalót hozott a Gamescom Opening Night Live műsora. Szokásunkhoz hűen a fontosabb hírek kiemelése után következzen egy összeállítás a többi gyöngyszemről.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment