Among Us

PC, Mobil

Kiadó: InnerSloth, Fejlesztő: InnerSloth
Partijáték, amiben valaki titokban a többiek ellen dolgozik.
Értékelés: Nincs még értékelve

Among Us - egyhetes próbaidőszak a Switchen

A színes űrhajósok és imposztorok egy ideje bevették már a Nintendo hibridkonzolját, de új játékosokat mindig meg lehet szólítani. A Nintendo Switch Online előfizetőit várják egy egyhetes próbaidőszakkal.

E3 2021: Futottak még az Xbox Showcase adásában

Hozott dögivel bejelentéseket az Xbox és a Bethesda közös műsora, a jelentős részükkel pedig külön cikkben már foglalkoztunk. Ebben a gyűjteményben megtalálhatjátok a többi kisebb hírt is.

E3 2021: Bújócskával erősít az Among Us

Az InnerSloth csapata sem tart pihenőt, a Summer Game Fest adásán egy röpke előzetessel bejelentették, hogy mire várhatnak az Among Us rajongói. Hogy hangzik egy új, bújócskás játékmód?

Az Among Us az Epic heti ajándéka

Ha eddig még nem próbáltátok ki a tavalyi év egyik legnagyobb indie őrületét, akkor most megtudhatjátok, hogy mire a nagy felhajtás. Az Epic Games Store e heti ingyenes játéka az Among Us.

Ez történt a tegnap esti State of Playen

Tegnap éjjel újabb State of Play-adással jelentkezett a Sony. A műsor legnagyobb sztárja a kiadós gameplay-felvételt villantó Ratchet & Clank: Rift Apart volt, de szó esett a Subnautica új epizódjáról és az Among Usról is.

Rengeteg indie játékot villantott az ID@Xbox

Tegnap éjjel lepörgött a /twitchgaming Showcase: ID@Xbox műsora. Az előadás során több mint 60 független fejlesztésű játékot láthattunk, melyek egytől-egyig Xboxra tartanak, egy jó részük pedig a Game Pass könyvtárában is megjelenik.

Among Us - felszállás a léghajóra!

Az InnerSloth csapata már többször is belengette az Among Us legújabb pályáját, most pedig végre azt is elárulták, hogy mikor landol az óriási repülőgép. A felszállásra már csak alig másfél hetet kell várnunk.

Fejlesztői videón az Among Us új pályája

Az Among Us fejlesztői egy párszor már megvillantották az Among Us következő pályáját, a legfrissebb helyzetjelentés mellé viszont most egy bemutatóvideót is összedobtak a jókora repülőgépről.

Ismét az új pályát teaselik az Among Us készítői

A 2020-as The Game Awards alkalmából már villantottak egy keveset az Among Us alkotói az új pályából, most azonban végre egy pár másodperc erejéig mozgás közben is megcsodálhatjuk a helyszínt.

Töretlen az Among Us népszerűsége

Nem hinném, hogy bárki meglepődik, amikor azt mondom, hogy imádják az emberek az Among Ust, viszont ennek ellenére is elképesztő, hogy félmilliárdos aktív játékosbázissal büszkélkedhetett a partijáték idén novemberben.

Jövőre Xbox-konzolokra is ellátogat az Among Us

A Nintendo Switch után hamarosan újabb platformra költözik át az idei év egyik legnépszerűbb játéka, az Among Us. Ráadásul azonnal bekerül az Xbox Game Pass kínálatába, aminek a PC-s megfelelőjében már most elérhető a játék.

Ez történt a Nintendo Indie World Showcase adásán

Nem panaszkodhatnak a független fejlesztésű játékok szerelmesei. Lepörgött a Nintendo Indie World Showcase műsora, ahol rengeteg frissen megjelenő vagy éppen úton lévő kisebb címet jelentettek be a Switchre.

TGA 2020: A The Last of Us: Part II az év játéka

Hiába érkezett tengernyi bejelentés és látnivaló, a The Game Awards alapvetően még mindig az év legjobb játékainak megjutalmazásáról szól. Lássuk, hogy mely címek lett a különféle kategóriák győztesei idén.

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!

Idén ezekre a játékokra kerestünk rá a legtöbbször

A Google kiadta az idei top tízes listáit arról, hogy az adott kategóriákon belül mire kerestünk rá a legtöbbször a 2020-as évben. Természetesen a videojátékok is saját listát kaptak, valamint a PS5-tel kapcsolatban is kiderült egy extra érdekesség.

A The Last of Us II volt a Golden Joystick sztárja

Tegnap este került megrendezésre az idei Golden Joystick díjátadó, ahol öt kategóriában is győzött a The Last of Us: Part II, míg a Naughty Dog az év stúdiójának járó díjat vihette haza.

TGA 2020: Új pályát teaselnek az Among Us alkotói

Új pályát villantatottak a fejlesztők az Among Us alig párnapos Twitter-fiókján. A jelek szerint a teljes bemutatóra a The Game Awards pár hét múlva esedékes műsorában számíthatnak majd a rajongók.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

Le is fújták a nemrég bejelentett Among Us 2-t

Kicsivel több mint egy hónappal ezelőtt jelentették be a készítők az Among Us folytatását, azonban látva az első rész rohamosan növekvő népszerűségét inkább úgy döntöttek, hogy annak a támogatására koncentrálnak egyelőre.
  • Írta: Baloo
  • 7 komment

Az Among Us a Twitch új sztárja

Miközben a fél világ a Fall Guysban csetlik-botlik (vagy szórakozik azon, hogy mások teszik ezt), a Twitchen egy másik indie játék is felkúszott a nagyok közé. Az Among Us roppant egyszerű alapötletével csábítja a streamereket és játékosokat.
  • Írta: gorien
  • 0 komment