My Time at Sandrock PC, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A My Time at Portia folytatása.
1706945810

My Time at Sandrock teszt

Van úgy, hogy az ember csak egy kis békére vágyik a préri közepén. Ha mindig is ez volt az álmod, a My Time at Sandrock itt van, hogy beteljesítse: légy egy kedves közösség oszlopos tagja, barátkozz, építs és élvezd az életet.
1698649200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bűnüldözés a Robotzsaruval, ralizás a Codies WRC-játékában, hegymászás, fejtörők és Freddy Fazbear. Ezen a héten rákanyarodunk a novemberre, izgalmas újdonságokból pedig ezúttal sem lesz hiány.
1686218400

Megjelenési dátumot kapott a My Time at Sandrock

A kraftolós-építős játék már több mint egy éve elérhető korai hozzáférésben, de ősszel megjelenik a végleges verzió, igaz, nem minden funkció lesz elérhető mindenkinek a startkor.
1649226600

Májusban lép early accessbe a My Time at Sandrock

A My Time at Portia folytatásában egy sivatagmenti városkába visz az utunk, amit annak rendje és módja szerint nekünk kell felvirágoztatnunk. A My Time at Sandrock jövő hónapban kezdi meg korai hozzáférésű működését.
1603713600

Folytatást kap a My Time at Portia

A My Time at Sandrock eredetileg a My Time at Portia kiegészítője lett volna, az új, vadnyugatias világ azonban akkorára nőtt, hogy a Pathea Games csapata végül úgy döntött, inkább egy teljesen önálló játékot gyúrnak belőle.