The Dark Pictures: House of Ashes

PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Bandai Namco, Fejlesztő: Supermassive Games
Sumer legendákra épít a The Dark Pictures harmadik fejezete.

Multiplayer játékon dolgozik a Supermassive?

Vadonatúj álláslehetőségeket hirdetett meg oldalán a Supermassive Games. A leírás szerint az Until Dawnt és a The Dark Pictures-antológia játékait is fejlesztő stúdió ezúttal egy multiplayer központú anyagon dolgozik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem lesz hiány játékmegjelenésekből, igaz, nagyágyúból jóval kevesebbet kapunk ezúttal: a következő napok legnagyobb gurításának a The Dark Pictures-sorozat következő felvonása ígérkezik.

Felsorakozik a House of Ashes szereplőgárdája

Két hét múlva elszabadul a pokol Narám-Szín bukott birodalmában, a borzalmakat pedig mi sem ússzuk meg. A The Dark Pictures: House of Ashes legújabb előzetese a rémséges horrorsztori főhőseit mutatja be.

GC 2021: Friss trailert kapott a House of Ashes

Az idei Gamescom nyitóestéjére rögtön egy új előzetest hozott a The Dark Pictures Anthology következő részéből a Bandai Namco és a Supermassive Games. A House of Ashesben nem lesz könnyű eldönteni, hogy ki barát, és ki ellenség.

Megvan a következő The Dark Pictures-epizód címe

Habár a The Dark Pictures: House of Ashes is csak októberben jelenik meg, úgy tűnik, már megvan az azt követő epizód címe is. A Supermassive Games lefoglalta a The Devil in Me védjegyét.

E3 2021: Fejlesztői interjú a House of Ashesről

Nem mondhatnánk, hogy különösebben túlspilázta volna tegnapi műsorát a Bandai Namco, ugyanis csak egy játéka képviseltette magát. A Supermassive Games közel nyolc percen át beszélt arról, mit kell tudni a The Dark Pictures: House of Ashesről.

E3 2021: Októberben jön a House of Ashes

A Summer Game Fest alkalmából egy új trailert és vele együtt megjelenési dátumot is kapott The Dark Pictures Anthology legújabb fejezete, a House of Ashes, ami stílusosan október végén érkezik majd.

House of Ashes - gameplay bemutató a láthatáron

A The Dark Pictures-antológia harmadik, House of Ashes címet viselő epizódjának megjelenése idén várható. A kiadó már teaseli, hogy jövő héten felfedi a játékmenetét is, de egyelőre egy rövidebb kedvcsinálóval kell beérnünk.

Frissítve: Bemutatkozott az új The Dark Pictures

Ahogyan a Man of Medan is tette, a Little Hope is leleplezte a The Dark Pictures horrorantológiájának következő fejezetét. A 2021-ben érkező The Dark Pictures Anthology: House of Ashes a sumer halotti mondavilággal foglalkozik majd.