NEO: The World Ends with You PC, PS4, SW

Folytatást kapott a The World Ends with You.
1708443000

Ezek a címek távoznak márciusban a PlayStation Plus kínálatából

Eddig összesen hét játék távozásáról tudunk, többek között a tavaly a szolgáltatásban debütáló Tchia is elhagyja a Sony előfizetéses csomagját, de távozik a Ghostwire: Tokyo is.
1707946596

JRPG - barátkozás a műfajjal

A japán szerepjátékok konzolon születő, mostanában azonban PC-re is eltaláló műfaja soha sem volt még annyira elérhető, mint manapság. Aki azonban még csak most ismerkedik a zsánerrel, nem biztos, hogy tudja, hol kezdje. Ebben igyekszünk segíteni!
1678901681

Felfedték a PlayStation Plus teljes márciusi kínálatát

Bár a State of Play prezentációjának a részeként már kerültek nyilvánosságra címek a PlayStation Plus kínálatából, azért akadnak még újdonságok ebben a hónapban.
1634727600

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.
1632722400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem hagy alább az őszi játékzuhatag, szeptember utolsó napjaiban is masszívan özönlenek az újabb és újabb címek, mi pedig a szokásunkhoz híven ismét listába szedtük a friss megjelenéseket.
1632240000

Közeleg a PC-s NEO: The World Ends with You

A playstationösök és a switchesek már nyáron visszatérhettek Shibuya utcáira a The Worlds Ends with You folytatásában. Hamarosan a PC-sek is csatlakozhatnak hozzájuk: már csak a jövő hétig kell várniuk.
1630585740

NEO: The World Ends with You teszt

A Square Enix már másodjára bizonyítja be, hogy akkor is lehet jó szerepjátékot készíteni, ha a főszereplők egyszerű japán tinédzserek, akik ki sem teszik a lábukat Tokió utcáiról.
1627401600

Launch traileren a NEO: The World Ends with You

Ma jelent meg az eredetileg Nintendo DS-re kiadott The World Ends with You folytatása, a NEO: The World Ends with You, ennek apropóján pedig egy launch trailert is kaptunk a játékhoz.
1627279200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Július utolsó hetére is tartogat még érdekességeket a játékipar. Végre szárnyra kelhetünk az újgenerációs Xbox-konzolokon, viking törzsfőnöknek vagy futurisztikus pisztolyhősnek állhatunk, de elidőzhetünk pár régi klasszikussal is.
1624604400

Ma kijön a NEO: The World Ends with You demója

Egy hónap választ már csak el minket a NEO: The World Ends with You megjelenésétől, a Square Enix fel is lőtte a végső előzetesét. Ezzel együtt bejelentette, hogy ma játszhatóvá válik a demója is.