NEO: The World Ends with You

PC, PlayStation 4, Nintendo Switch

Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: Square Enix
Folytatást kapott a The World Ends with You.
Értékelés: 8.0

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem hagy alább az őszi játékzuhatag, szeptember utolsó napjaiban is masszívan özönlenek az újabb és újabb címek, mi pedig a szokásunkhoz híven ismét listába szedtük a friss megjelenéseket.
  • Írta: szlav
  • 0 komment

Közeleg a PC-s NEO: The World Ends with You

A playstationösök és a switchesek már nyáron visszatérhettek Shibuya utcáira a The Worlds Ends with You folytatásában. Hamarosan a PC-sek is csatlakozhatnak hozzájuk: már csak a jövő hétig kell várniuk.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Launch traileren a NEO: The World Ends with You

Ma jelent meg az eredetileg Nintendo DS-re kiadott The World Ends with You folytatása, a NEO: The World Ends with You, ennek apropóján pedig egy launch trailert is kaptunk a játékhoz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Július utolsó hetére is tartogat még érdekességeket a játékipar. Végre szárnyra kelhetünk az újgenerációs Xbox-konzolokon, viking törzsfőnöknek vagy futurisztikus pisztolyhősnek állhatunk, de elidőzhetünk pár régi klasszikussal is.

Ma kijön a NEO: The World Ends with You demója

Egy hónap választ már csak el minket a NEO: The World Ends with You megjelenésétől, a Square Enix fel is lőtte a végső előzetesét. Ezzel együtt bejelentette, hogy ma játszhatóvá válik a demója is.

Dátumot kapott a NEO: The World Ends with You

Egy új trailer társaságában kapott napra pontos megjelenési dátumot a NEO: The World Ends with You, emellett a játék számítógépes változatát is bejelentette a Square Enix.

Folytatást kap a The World Ends with You

NEO: The World Ends with You címmel érkezik majd jövő nyáron a The World Ends with You folytatása, amelyben új karakterek társaságában, immár 3D-ben kell megvívnunk a Reaper's Game csatáit.