Gods Will Fall PC, PS4, SW, XBOXONE

Kelta harcosokkal csapunk szét az istenek között a Clever Beans legújabb fantasy akciójátékában.
1661876195

Íme, a Games with Gold szeptemberi kínálata

Menetrendszerűen megérkezett a következő hónap Games with Gold-kínálata, lássuk, milyen játékokat fogunk kapni!
1641492000

A Gods Will Fall az Epic Games Store heti ajándéka

Ismét eltelt egy hét, így újabb ajándékkal vár bennünket az Epic Games Store. Ezúttal a kelta mondavilág kegyetlen isteneivel szállhatunk szembe, hiszen a Gods Will Fall került a terítékre.
1621274400

Három DLC-vel bővül majd a Gods Will Fall

Hamarosan egy DLC-trióval bővül a Clever Beans stilizált grafikájú fantasy akciójátéka, a Gods Will Fall, aminek az első része, a Valley of the Dormant Gods már elérhető az összes platformon.
1616252400

Dicsekvős trailert kapott a Gods Will Fall

Általában a megjelenés utáni hetekben szokták a fejlesztők egy nagy csokorba fűzni és videóba ültetni az újságírók véleményét az aktuális alkotásukról, azonban a Gods Will Fall esetében ez váratott magára egy darabig.
1612076400

Megkapta az utolsó előzetesét a Gods Will Fall

Két nappal ezelőtt debütált a Deep Silver és a Clever Beans legújabb játéka, a Gods Will Fall, aminek nemrég befutott a launch trailere is. Itt az idő, hogy a kelta harcosokkal rendet tegyünk az embereket elnyomó istenek között!
1611558000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Bloober Team azt állította, hogy a The Mediumot nem hozhatták volna létre az előző konzolgenerációval – a héten kipróbálhatjuk, mennyire sikerült kiaknázniuk az Xbox Series X erejét. Persze érkeznek azért más játékok is mellette.
1609934400

Gameplay előzetesen a Gods Will Fall

A Gods Will Fallban egy csapat kelta harcos indul kétes kimenetelű küldetésre. Céljuk a kegyetlen istenek elpusztítása, ám ahhoz, hogy ezt megtehessék, mindegyiküket a saját birodalmában kell felkeresniük.
1606647600

Gods Will Fall - az istenek a fejükre esnek

Bemutatkozott a Deep Silver és a Clever Beans legújabb játéka, a Gods Will Fall, ami egy stilizált grafikájú fantasy akciójáték lesz. Szerencsére nem is kell sokat várnunk rá, hiszen már január végén szétcsaphatunk az istenek között.