Just Cause: Mobile Mobil

Mobilokra tart a Just Cause.
1688452367

A Square Enix a megjelenés előtt törölte a mobilos Just Cause-t

Hiába volt gyakorlatilag készen, a Square Enix az utolsó pillanatban kihúzta a szőnyeget a Just Cause: Mobile alól. Az ingyenesen játszható anyag ugyan korai hozzáférésben volt egy ideje, de a fejlesztés nem ment simán.
1654585200

Már készül a következő Just Cause

Eddig is sejthettük, de mára hivatalossá vált: az Avalanche Studios már javában dolgozik a Just Cause-széria következő felvonásán. Már csak abban reménykedünk, hogy ez nem a korábban pletykált mobilos címet takarja.
1626242400

Mégsem jelenik meg idén a Just Cause: Mobile

A legutóbbi elképzelésekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén a Just Cause: Mobile, a fejlesztők a koronavírus-járvány következményei miatt döntöttek úgy, hogy jövőre napolják a premiert.
1616099580

Futottak még a Square Enix Presents műsorában

A Square Enix az este megtartotta az első Nintendo Direct-szerű műsorát, amelyben egy sor közeljövőben érkező címe kapcsán helyzetjelentett. Egy csokorban szedtük össze nektek az újdonságokat!
1607681280

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!