Indiana Jones and the Great Circle

Indiana Jones-játékon dolgoznak a Wolfenstein-játékok alkotói.
1707206400

Phil Spencer is reagált a változó Xbox-stratégia pletykájára

Az már biztos, hogy a pletykák eljutottak a vállalat vezérig is, azonban még egy hetet várnunk kell arra, hogy kiderüljön, mi igaz belőlük. Mindenesetre a CEO egyelőre nem cáfolt semmit.
1707120000

Több Xbox-exkluzív is PlayStationre költözhet

Több híresztelés is arra utal, hogy még idén olyan nagyágyúk, mint a Starfield vagy a Sea of Thieves megszűnnek Xbox-exkluzívnak lenni, és a rivális konzolokra is ellátogatnak. A pletykák a Hi-Fi Rush-t is megemlítik.
1705737600

Kiderült, mire utal az Indiana Jones-játék alcíme

A játék rendezője elárulta, hogy miért választották a The Great Circle alcímet. Egy valós, misztikus jelenségre utalnak, ami a játék történetvezetésének alapját fogja adni.
1705678200

Ezért lesz belsőnézetes az Indiana Jones-játék

Épp csak bemutatkozott hivatalosan is az Indiana Jones and the Great Circle, és a játékosokat egy kérdés foglalkoztatja igazán: miért belsőnézetes lesz? Most válaszoltak a fejlesztők.
1705614024

Bemutatkozott az Indiana Jones and the Great Circle

A Microsoft prezentációján hullott le a lepel a MachineGames Indiana Jones-játékáról, amely egy vérbeli akció-kalandjáték lesz. Főleg belső nézetből irányítjuk ikonikus régészünket, de a környezeti navigációhoz használhatunk TPS-kamerát is.
1705611600

Itt nézheted vissza az Xbox Developer Direct adását!

Közel 50 perces adással készül ma este a Microsoft, hogy alaposabban bemutassanak néhányat a belsős fejlesztésű játékaikból. Négy cím már biztosan műsorra kerül, de számíthatunk más meglepetésekre is.
1704983447

Kiderülhetett a Bethesda-féle Indiana Jones-játék végleges címe

Még mindig sok a kérdőjel a Wolfenstein fejlesztőinek új játéka körül, amiről csak annyit tudni, hogy január 18-án mutatkozik be. Most azonban kiderülhetett a végleges címe, köszönhetően egy X-felhasználó alapos nyomozásának.
1704815475

Január 18-án lesz az Xbox Developer Direct

A korábbi szóbeszédek igaznak bizonyultak, valóban a nyakunkon az Xbox Developer Direct legújabb adása. A Microsoft közzétette a végleges időpontot, illetve az eseményen várható bejelentéseket is.
1702458000

Xbox-exkluzív lesz Indiana Jones videójátékos kalandja

A Bethesda műhelyében készülő Indy-kaland eredetileg nem kapott volna exkluzivitást, de miután a Microsoft nyélbe ütötte a ZeniMax felvásárlását, a két óriáscég, a Disney és a Microsoft újra tárgyalóasztalhoz ült.
1694013021

Jövőre érkezhet az új Indiana Jones-videójáték

Todd Howard, a Bethesda vezetője egy interjú végén beszélt arról, hogy mennyire kedveli az Indiana Jones-franchise részeit és néhány érdekes információ morzsát is elhintett