Miitopia 3DS, SW

A Mii-figurák szerepjátékos kalandra indulnak.
1628157600

Több mint 89 millió Switch talált már gazdára

A kiotói cég közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, amiből kiderült, hogy nem fogyott olyan jól a Nintendo Switch, mint egy évvel korábban, amikor a pandémia miatt extrém nagy volt a kereslet a hibrid konzolra.
1622556000

Brit toplista: ezüstérmes lett a Biomutant

Több szempontból is érdekes lett az előző heti dobozos játékeladásokat összesítő brit toplista. Előkelő helyen landolt a premierjét ünneplő Biomutant, de a dobogó élén végül mégis Miles Morales kötött ki.
1621972800

Brit toplista: visszatért az élre a Resident Evil

Egyhetes pihenőt követően tért vissza a brit játékeladási toplista élére a Resident Evil: Village, jóllehet csökkent iránta a kereslet az előző héthez képest. A Miitopia a második helyen kezdett.
1621231200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Rengeteg újdonságnak és számos nagyszerű megkésett portnak örülhetünk a héten. PC-re költözik a Days Gone, befut az Elite Dangerous következő nagy kiegészítője, és végre kidobósozhatunk Knockout Cityben.
1619618400

Elérhető a switches Miitopia demója

Az eredetileg 3DS-re megjelent Miitopia a jövő hónapban Nintendo Switchen is tiszteletét teszi. A némileg felújított játékot és annak az elődjénél részletesebb karakterkészítőjét már ki is próbálhatjuk egy demóban.
1613642400

Rengeteg megkésett port érkezik idén Switchre

Óriásira duzzadt a Nintendo Switch játékkönyvtára a közelmúltban, ez a trend pedig idén sem változik majd. Számos régebbi klasszikust és újabb átiratot villantott a Nintendo az adásán, mi pedig csokorba szedtük őket.