Knockout City

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Velan Studios
Kidobós felturbózva.
Értékelés: 8.0

A Knockout City űrlényekkel erősít az új szezonban

Hamarosan kezdetét veszi a Knockout City negyedik szezonja. A tematikát ezúttal a repülő csészealjak, az űrlények és az emberrablások adják, ami nemcsak az új kozmetikai cuccokon, de a szezonnal érkező pályán is meglátszik.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Frissítve: Lebuktak a PS Plus novemberi játékai

A francia Dealabs megint gyorsabb volt, mint a hivatalos bejelentés, és miután mostanában rendre eltalálják, milyen játékok alkotják majd az aktuális havi PlayStation Plus-kínálatot, valószínűleg most is hihetünk nekik.

Knockout City - közeleg a harmadik szezon

Az ősz beköszöntével időszerűvé vált, hogy a Knockout City is szezont váltson. A következő évadban egy kíméletlen mesterséges intelligenciával is meggyűlik az extrém kidobósozók baja.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Knockout City - beköszönt a szuperhősök kora

A Knockout City legújabb szezonja még odébb van, de a szervezők már most kiadnak egy új, korlátozott ideig elérhető játékfajtát. A holnaptól elérhető módban szuperképességekre tehetünk szert.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Jövő héten kezdődik a Knockout City új szezonja

A Velan Studios extrém kidobósjátéka nem tervez lassítani a jövőben sem. Az EA Play Live-on felfedték a készítők, hogy mi is vár ránk a jövő héten startoló második szezonban: irány Holowood, baby!

Az Electronic Arts több műsorral is készül júliusra

Az Electronic Arts idén kihagyta a júniusi E3-időszakot, helyette júliusban tartja meg saját, bemutatókkal és bejelentésekkel teli műsorát. Ám nem csupán az EA Play Live-val készülnek, több kisebb eseményük is lesz a hónap folyamán.

Knockout City - így fest az idei roadmap

Váratlan siker lett a Knockout City, ez pedig egyben azt is jelenti, hogy az EA és a Velan Studios már jó előre betáblázta, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az extrém kidobós rajongói. Lássuk a roadmapet!

Továbbra is elképesztően népszerű a Knockout City

Habár a jövőjét tekintve egyelőre nehéz lenne megmondani, hogy mekkora siker lesz a Knockout City, az már biztos, hogy egyelőre az idei év egyik slágerjátéka, ami ügyes üzleti modelljével már több mint ötmillió játékost csábított magához.

Knockout City - megmarad a próbalehetőség

A Velan Studios és az Electronic Arts extrém kidobósjátéka a megjelenést rögtön egy tíznapos, ingyenes időszakkal kezdte. Ez ugyan lejárt, de az új játékosoknak továbbra is adott a lehetőség, hogy az első szinteket ingyen kipróbálhassák.

Kétmillió játékosnál jár a Knockout City

Úgy tűnik, bejött a Knockout Citynek az ingyenes próbaidőszak, ugyanis mostanra több mint kétmillió játékossal büszkélkedhet a felturbózott kidobóst ígérő multiplayer játék. Eközben elrajtolt az anyag első szezonja is.

Újabb 15 játék érkezik a Game Passbe májusban

Az Xbox Game Pass első májusi bővítése megtörtént, itt van hát a következő, amely rögtön tizenöt játékkal gazdagítja a szolgáltatást. Slime Ranchert, Snowrunnert, Conan Exilest és Maneatert is találunk az új címek között.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Rengeteg újdonságnak és számos nagyszerű megkésett portnak örülhetünk a héten. PC-re költözik a Days Gone, befut az Elite Dangerous következő nagy kiegészítője, és végre kidobósozhatunk Knockout Cityben.

Tíz napig ingyenes lesz a Knockout City

Hamarosan indulhat az extrém kidobós Knockout Cityben, a jó hír pedig az, hogy egy petákot sem kell majd fizetnünk azért, hogy alaposan kipróbáljuk a játékot, hiszen az a megjelenést követő tíz napban teljesen ingyenes lesz.

Megjelenéskor EA Playbe kerül a Knockout City

A Knockout City új megvilágításba helyezi a sulis kidobóst – egy sokkal agresszívebb és akciódúsabb megvilágításba. A játék már a megjelenése napján bekerül az EA Playbe, és ezzel együtt az Xbox Game Pass kínálatába is.

Ez történt a tegnap esti State of Playen

Noha nem hozott nagy bejelentéseket a tegnap esti State of Play, kedvcsinálóból és meglepetésből azért így is akadt szép számmal. Ebben hírben foglaljuk össze, hogy mi történt az adásban!

Futottak még a Nintendo Direct műsorán

Elképesztően tartalmas volt a tegnap éjjeli Nintendo Direct, így még rengeteg friss hírrel és bejelentéssel tartozunk nektek. Lássuk, hogy milyen újdonságokkal szolgáltak még a pirosak!