Diablo II: Resurrected

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Blizzard, Fejlesztő: Vicarious Visions
Hivatalos: remasterelt kiadást kap a Diablo II.
Értékelés: Nincs még értékelve

Utolsó előzeteseken a Diablo II: Resurrected

A mai naptól mindenki bezsákolhatja a bétatesztek alapján a WarCraft III felújított változatánál határozottan jobban sikerült Diablo II: Resurrectedet. A Blizzard élőszereplős utolsó kedvcsinálókkal ünnepli a premiert.

Felmondott a Blizzard jogi igazgatója

Úgy tűnik, Claire Hart nem állt rá készen, hogy a bíróságon is kiálljon az Activision Blizzard mellett. A játékóriás jogi igazgatója lemondott a posztjáról, éppen akkor, amikor újabb jogi vizsgálatok indultak a vállalattal szemben.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagy alább az őszi játékdömping, jó pár izgalmas cím vár ránk a következő napokban is. Szokásunkhoz híven ezúttal is összegyűjtöttük a várható játékmegjelenéseket és filmpremiereket.

Diablo II: Resurrected - Lord of Terror is színre lép

Nyakunkon a felújított Diablo II, a Resurrected megjelenése, aminek apropójából kaptunk a Blizzardtól egy friss kedvcsinálót, ami bőven tartalmaz jeleneteket az Act 3-5 átvezetőiből. Így végignézhetjük Dark Wanderer Lord of Terrorrá alakulását is.
  • Írta: Shifty
  • 3 komment

Diablo II: Resurrected - assassin és necromancer

Kereken két hét múlva végre nekivághatunk a Diablo II: Resurrected végtelen grindjának, előtte azonban kénytelenek leszünk kiválasztani a legszimpatikusabb kasztot. A mai videókban az assassin és a necromancer száll ringbe a voksunkért.

Diablo II: Resurrected - a druida és az amazon

A Diablo II: Resurrected premierjéhez közeledve folytatódik a választható karaktereket bemutató videósorozat. Ezúttal a dárdát és íjat viselő amazonnal és a természeti erőket segítségül hívó druidával ismerkedhetünk meg.

Diablo II: Resurrected - újabb hősök kaptak videót

Folytatódik a Diablo II: Resurrected választható karaktereinek videós formában történő bemutatkozása, ezúttal az elemi mágiában jártas varázslónő és a hatalmas pajzsokkal, illetve hittel harcoló paladin kapott saját előzetest.

Diablo II: Resurrected - bepörög a barbár

Folyamatosan pörög, hangos és lezúz mindent, ami az útjába kerül. Nem, ez nem a búgócsiga, hanem a Diablo II mindig harciasan üvöltöző izompacsirtája, a barbár, aki most egy külön bemutatkozó videót is kapott.

Így festenek felújítva a Diablo II átvezetői

Nincsen már messze a Diablo II: Resurrected megjelenése, de még mielőtt újra megnyílnának a pokol kapui, lehetőséget kapunk arra, hogy belelessünk a játék fejezeteit elválasztó videójelenetekbe.

Jövő héten indul a Diablo II: Resurrected nyílt bétája

Nem kell már sokat várnunk, hogy ismét szembenézhessünk a pokol uraival, hiszen a jövő héten mindenki kipróbálhatja majd a Diablo II: Resurrectedet. A játékot előrendelők pedig még ennél is hamarabb visszatérhetnek Sanctuary földjére.

E3 2021: Szeptemberben jön az újrakevert Diablo II

Idén szeptember végén ismét megnyílik a pokol kapuja, hiszen ekkor érkezik a Diablo II: Resurrected PC-re és konzolokra. A bejelentés mellé egy friss trailerrel is készült a Blizzard, aminek a kezdő képsorai után garantáltan elkap a nosztalgia.

Az Activision rákapcsol a játékfejlesztésre

Megtartotta az idei első negyedéves pénzügyi beszámolóját az Activision Blizzard. Megtudtuk többek közt, hogy a Call of Duty-franchise továbbra is jól szerepel, hogy a Blizzard játékosbázisa csökken, és hogy a Diablo: Immortal idén várható.

Diablo II: Resurrected - ilyen volt, ilyen lett

Ahogy arról korábban beszámoltunk, kezdetét vette a Diablo II: Resurrected technikai alfatesztje, ennek megfelelően az első hosszabb gameplay videók is befutottak a játékról. Kezdjük egy összehasonlítóanyaggal!

Diablo II: Resurrected - indul az alfa

Friss infók és látnivalók várhatók a Diablo II felújított változata felől, a hétvégén ugyanis a rajongók egy kisebb hányada részt vehet a technikai alfatesztben. A próbakör az egyjátékos módra fókuszál majd.

Diablo II: Resurrected - ne dobd el a régi mentéseid!

Noha a Diablo II: Resurrectedet a Blizzard semmilyen formában nem vonja össze az eredeti játékkal, a fejlesztők szerint „a legklasszabb funkció” az, hogy a régi mentéseinket gond nélkül importálhatjuk majd a remasterbe.

Diablo II: Resurrected - különálló játék a remaster

Úgy tűnik, tanult a hibájából a Blizzard, és előre leszögezte, hogy a Diablo II újrakeverése nem írja majd felül az eredeti játékot - ezzel elkerülik a Warcraft III: Reforged egyik leginkább kritizált aspektusát.

Befutott a Diablo II: Resurrected gépigénye

Hosszas pletykálás és találgatás után nemrég végre hivatalosan is bemutatkozott a Vicarious Visions csapata által újrakevert Diablo II, a leleplezés után pedig gyorsan a játék PC-s hardverigényét is közzétették a készítők.

Felújított változatot kap a Diablo II

Régóta pletykáltak róla, tegnap éjjel pedig hivatalosan is megerősítették, hogy készül a Diablo II: Resurrected, a klasszikus akció-szerepjáték remasterelt kiadása. A felújított változat PC-n és konzolokon is tiszteletét teszi majd.