Narita Boy PC, PS4, SW, XBOXONE

Side-scroller akció-kalandjáték, ami a nyolcvanas évek előtt hajt fejet.
1647363600

Íme, mit ad még az Xbox Game Pass márciusban

Március második felében snowboardra pattanhatunk, versenyautó volánja mögé ülhetünk vagy ellátogathatunk a vadnyugat egy szokatlan változatára is az Xbox Game Passnek hála.
1621425600

Újabb 15 játék érkezik a Game Passbe májusban

Az Xbox Game Pass első májusi bővítése megtörtént, itt van hát a következő, amely rögtön tizenöt játékkal gazdagítja a szolgáltatást. Slime Ranchert, Snowrunnert, Conan Exilest és Maneatert is találunk az új címek között.
1616997600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű megjelenési listával fordulunk rá az áprilisra és a húsvétra, szinte minden platformra érkezik majd valamilyen finomság a következő napokban. Lássuk, hogy mire számíthatunk!
1616835600

Rengeteg indie játékot villantott az ID@Xbox

Tegnap éjjel lepörgött a /twitchgaming Showcase: ID@Xbox műsora. Az előadás során több mint 60 független fejlesztésű játékot láthattunk, melyek egytől-egyig Xboxra tartanak, egy jó részük pedig a Game Pass könyvtárában is megjelenik.
1615921200

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Hiába a lassú hónap, március második felében is óriási címekkel erősít az Xbox Game Pass. Az Outriders, a Star Wars: Squadrons, a NieR: Automata vagy a Pillars of Eternity 2 miatt biztosan érdemes benevezni - hogy csak néhány címet említsünk.
1614247200

A nyolcvanas évek előtt tiszteleg a Narita Boy

A Narita Boy egy Tron-szerű történetben egy digitális királyságba vezet minket, amit csak a Techno-Kardot forgató, legendás hős menthet meg. A játék készítői minden fronton fejet hajtanak a nyolcvanas évek atmoszférája előtt.