Necromunda: Hired Gun PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Brutális FPS a Warhammer 40.000 univerzumában.
1626418800

Újabb játékok kaptak AMD FSR-támogatást

Lassan már több mint egy hónapja annak, hogy elrajtolt az AMD DLSS-kihívója, a FidelityFX Super Resolution, amit mostantól nem csak újabb játékok támogatnak, de integrálták a Unitybe és az Unreal Engine 4-be is.
1624878540

Necromunda: Hired Gun teszt

Zúzós dallamok, pörgős akció és tengernyi vér. Ez röviden a Necromunda: Hired Gun, ami hiába tűnik elsőre élvezetesnek, minél több időt töltünk el a társaságában, annál inkább érezzük, hogy itt bizony valami nagyon nincs rendben.
1622559600

Launch traileren a Necromunda: Hired Gun

Eljött az idő, hogy elmerüljünk abban a nyakig érő mocsokban és erőszakban, amit a legtöbben csak Necromunda kaptárvilágának neveznek. A lelkifurdalástól mentes golyószórást egy utolsó pörgős előzetes vezeti fel.
1622440800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hosszú játékmegjelenési listával indul a június, a kiadók és fejlesztőcégek alaposan megnyomják a nyár elejét. Nagyobb címeket és izgalmas indie projekteket egyaránt találni a felhozatalban.
1622206800

Így kezdődik a Necromunda: Hired Gun

A negyvenegyedik millennium sötétségében szüntelenül dolgozó kaptárvárosok táplálják az emberiség háborús gépezetét. A Necromunda: Hired Gun egy elképesztően látványos intróval mutatja be ezt a reményvesztett univerzumot.
1621526400

Necromunda: Hired Gun - az ember legjobb barátja

Remélhetőleg nem unjátok még a hamarosan megjelenő Necromunda: Hired Gunból érkező előzeteseket, mivel most is kaptunk egy friss videóanyagot, amiben ismét az űrfejvadász legjobb barátja, a Cyber-Mastiff kapta a főszerepet.
1621004400

Előzetesek a Necromunda: Hired Gun fegyvereiről

A Focus Home Interactive az elmúlt hetekben lelkesen töltögette fel az internetre a Necromunda: Hired Gun fegyvereiről és egyéb gyilkolóeszközeiről készült trailereket, amiket mi most egy szép nagy csokorba gyűjtöttünk össze.
1620230400

Áttekintő előzetesen a Necromunda: Hired Gun

Necromunda veszélyes hely, egy kis segítség sosem árt egy ott dolgozó fejvadásznak. Így gondolta a Streum On Studio is, ezért egy áttekintő előzetesben most elmond minden lényegeset, amit tudnunk kell pörgős akciójátékáról.
1619024400

Necromunda: Hired Gun - ismerd meg Necromundát

Necromunda a leghírhedtebb kaptárvárosok egyike, ahol a bűn és az erőszak a hétköznapok része. A Necromunda: Hired Gun új előzetesében jobban megismerhetjük ezt a kegyetlen környéket.
1619003700

A Focus Home-nál kötött ki a Streum On Studio

Két közös projekt után úgy döntött a Focus Home Interactive, hogy bekebelezi a Streum On Studiót, emellett bejelentette, hogy más csapatokkal is tárgyal az esetleges felvásárlásukról.