Pikmin Bloom Mobil

AR-technológiára épülő alkalmazás a Pokémon Go alkotóitól, ezúttal a Pikmin-univerzumban.
1647252000

Leállítják a Pokémon GO-t Oroszországban

A háborúra reagálva a Niantic is jelezte, hogy kiáll Ukrajna mellett, ennek következményeként pedig az összes játékát, így a Pokémon GO-t is leállítja Oroszországban és Fehéroroszországban.
1636974000

Nem igazán kaptak rá a játékosok a Pikmin Bloomra

Kétmillió letöltést tudhat maga mögött a Pikmin Bloom az első két hete után, ami nem tűnik rossz számnak, azonban a Niantic többi slágerjátékához képest látványosan le van maradva a Nintendóval közösen készített projekt.
1636452000

Mások is használhatják a Niantic technológiáját

A Pokémon Gót is jegyző fejlesztőcég úgy döntött, hogy licencelhetővé teszi az AR-játékai alatt futó technológiáját, ráadásul kezdetben senkinek sem kell fizetnie azért - bárki számára szabad a kísérletezés!
1635865200

Már Európában is elérhető a Niantic Pikmin-játéka

A Niantic segítségével a pikminek is megkapják a saját Pokémon Gójukat. A Pikmin Bloom kezdetben csak néhány országban jelent meg, de ma már Magyarországon is nekiveselkedhetünk a kis növénylények felkutatásának.
1616497200

Pikmin-játékon dolgozik a Pokémon Go fejlesztője

A Nintendo és a Niantic összefogott, hogy az utóbbi AR-technológiás tapasztalatait az előbbi népszerű franchise-aival kombinálják. A társulás első gyümölcse egy Pikmin-játék lesz, aminek az egyik funkciója a sétálás bátorítása lesz.