Oxenfree 2: Lost Signals

Nintendo Switch

Kiadó: Night School Studio, Fejlesztő: Night School Studio
Folytatódik az Oxenfree, ezúttal Rileyt követjük, ahogy rejtélyes rádiójelek nyomába ered.
Értékelés: Nincs még értékelve

Netflix: nem kezdünk játékstúdiók felvásárlásába

A Netflix vezetősége egy befektetőknek tartott előadáson leszögezte, nem tervezik, hogy a Night School Studio felvásárlása után ész nélkül neki állnak újabb és újabb stúdiókat bekebelezni.

A Netflixhez igazolt az Oxenfree-csapat

A videojátékok világa felé kacsingató Netflix egy nagyszerű indie csapatra vetette ki a hálóját. Az Oxenfree és az Afterparty által ismert Night School Studio mától a streamingszolgáltató alatt húzza az igát.
  • Írta: szlav
  • 0 komment

Az első részt támadják az Oxenfree 2 gonosz erői

Az Oxenfree 2: Lost Signals titokzatos gonosz erői olyan hatalmasak, hogy már beásták magukat az első játék kódjába is, különös rádiójelekként manifesztálódva. Reméljük, ez azt jelenti, hogy nincs már messze a premier!
  • Írta: szlav
  • 2 komment

PlayStationre is eltalál az Oxenfree II

Szorítsátok magatokhoz a rádióvevőt, a Night School Studio csapata ugyanis egy vadiúj előzetes mellett bejelentette, hogy PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is ellátogat majd az Oxenfree II: Lost Signals.

Ezeket láttuk a Nintendo Indie World Showcase-én

Újabb, független fejlesztésű játékokat bemutató műsort rendezett a Nintendo. Már ismert vagy most bejelentett indie alkotásokat láthattunk, és az biztos, hogy a változatosságra nem lehet panaszunk.