Expeditions: Rome PC

Körökre osztott, stratégiai szerepjáték, amiben hadsereggel és politikai játszmákkal is bevehetjük Rómát.
1659450420

Lássuk, mit ígér a Game Pass augusztus első felére!

A Microsoft bejelentette, hogy milyen játékokat hoz magával a Game Pass augusztus első heteire. Összesen hét címre számíthatunk majd.
1649778600

Gladiátorok érkeztek az Expeditions: Rome-ba

A Death or Glory kiegészítőnek hála mától a gladiátorálmainkat is kiélhetjük az Expeditions: Rome-ban. Nemcsak egy új karakterosztályt kaptunk, de világszerte arénákba látogathatunk, hogy cirkuszt adjunk a népnek.
1645436762

Expeditions: Rome teszt

Egy előkelő római család ellen összeesküvést szőnek – a kisebb gyermeket, hogy biztonságban legyen, elküldik a kis-ázsiai hadjáratra. Félteni azonban nem kell: hőstettei révén nemcsak magának hoz dicsőséget, de egész Rómát is megmentheti.
1642518000

Expeditions: Rome - így működik az ostrom

A Római Birodalom dicsőségének védelmében időnként ostromokat is kell vívnunk. Hogy ez mégis hogyan működik az Expeditions: Rome karakterközpontú harcrendszerével? Erre ad választ a legújabb előzetes.
1642402800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten megérkezik az operátorokat űrlényekkel összeengedő Rainbow Six: Extraction, míg indie-fronton olyan alkotások futnak be, mint az Expeditions: Rome, a Nobody Saves the World vagy a Blackwind.
1640023200

Expeditions: Rome - így működik a harc

Róma nevében harcolva, Róma légióit vezetve kivételes képességű legátussá kell válnunk, ehhez pedig számos összecsapáson át vezet az út, több kontinensen is. Az Expeditions: Rome új előzetese a harc működését mutatja be.
1638961200

Dátumot kapott az Expeditions: Rome

Az Expeditions-sorozat legújabb játékában esélyt kapunk arra, hogy újraírjuk a Római Birodalom történetét. Három hadjáratot vezethetünk saját légiónk élén: Egyiptomban, Görögországban és Galliában is bizonyítanunk kell.
1631953827

Áttekintő kedvcsinálón az Expeditions: Rome

Az Expeditions: Rome új videójában a játék kreatív igazgatója, Jonas Waever és vezető producere, Sonat Ozturk adnak ízelítőt a játék harcrendszeréről, Róma világáról és döntéseink következményeiről.
1619625600

Római epizóddal gazdagszik az Expeditions-sorozat

Nem a Rome: Total War remastere lesz az egyetlen stratégiai játék idén, amely a Római Birodalomba invitál minket. A Logic Artists és a THQ Nordic új játékában egy ifjú hadvezér szerepében kell Róma bajnokává válnunk.