Battlefield 2042

PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: DICE
A nem túl távoli jövőben játszódik a 2021-es Battlefield.
Értékelés: 5.5

Free-to-play modellre vált a Battlefield 2042?

Nyílt titok, hogy az Electronic Arts elégedetlen a Battlefield 2042 eladásaival és teljesítményével. Nem kizárt, hogy a kiadó úgy orvosolja majd a helyzetet, hogy free-to-play modellt kap a játék.

Battlefield 2042 - újabb hibajavítás érkezett

A DICE lassan, de biztosan igyekszik kikupálni a Battlefield 2042 temérdek hibáját. A legújabb patch az ígéretek szerint számos technikai hibát orvosol, és már úton van a sokak által hiányolt scoreboard is.
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!

Battlefield 2042 - ingyenes hétvége az xboxosoknak

Ha Xboxon játszol, és előfizetsz az Xbox Live Goldra vagy az Xbox Game Pass Ultimate-re, jó hírünk van: a hétvégén ingyenesen játszhatod a Battlefield 2042-t, így saját kézből tapasztalhatod meg, érdemes-e befizetni a játékra.

Felsorakoznak a Steam legkeresettebb játékai

A Steam is lezárta a tavalyi évet, és szokásához híven megosztotta velünk, hogy mely játékokat keresték a leginkább az üzletében 2021 folyamán. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy jó pár slágercím szerepel a listákon.

Battlefield 2042 - sokat várhatunk az első szezonra

Szörnyen döcögősen indult a Battlefield 2042, a szivárgások pedig arról árulkodnak, hogy még egy darabig várnunk kell arra, hogy igazán beinduljon a szekér. Ha igaz a szóbeszéd, akkor legkorábban csak márciusban indulhat el a játék első szezonja.

Amerikai toplista: az üresen kongó polcok hónapja

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group novemberi összesítése, amely furcsa számokat hozott: az eladásokon nem kicsit érezteti a hatását, hogy alig lehet hozzájutni a legújabb konzolokhoz.

Battlefield 2042 - jöhet a battle royale?

Nagyon úgy néz ki, hogy az Electronic Arts nem mondott le arról, hogy battle royale-módot kapjon a Battlefield 2042. Mindezt Tom Henderson árulta el egy nemrég publikált videójában, ahol a fejlesztés körüli problémákról is szó esik.

Az új Battlefield-rész egy hero shooter lesz?

A Battlefield-témában mindig jól értesült Tom Henderson a Twitter-oldalán arról számolt be, hogy információi szerint a Battlefield-sorozat következő felvonása elmozdulna a hero shootereket jellemző irányba.

Jelentős változások jönnek a Battlefield-sorozatnál

Az Electronic Arts komplett Battlefield-univerzumot építene a jövőben, és változások várhatóak a DICE menedzsmentjében is: a Battlefield-sorozat irányítását például a Respawn vezetője, Vince Zampella veszi át.

Jókora frissítést kapott a Battlefield 2042

A DICE megígérte, hogy még decemberben jókora vérfrissítést kap a Battlefield 2042, és úgy tűnik, nem is halogatták nagyon a dolgot. Ma reggel már élesedett is update - lássuk, mi van benne!

Battlefield 2042 teszt - most már videós formában is

Újabb kísérletet teszünk, a fontosabb játékok tesztjeit mostantól videós formában is eléritek majd. A cikkek természetesen nem mennek sehová, az új formátumot inkább kiegészítésnek szánjuk.
  • Írta: Gamekapocs
  • 9 komment

Brit toplista: Mario Kart-sikert hozott a Black Friday

Alaposan felforgatták a brit játékeladási toplistát a Black Friday apropóján megeresztett leárazások: az előző hét újdonságai jócskán visszaestek, a szokásos slágercímek pedig a szokottnál is jobban taroltak.

Távozott a DICE-tól a Battlefield 2042 tervezője

Elhagyta az EA DICE csapatát Fawzi Mesmar, a Battlefield 2042 vezető tervezője, pusztán napokkal a játék megjelenése után. Egyelőre nem tudni, hogy a Kingtől érkezett fejlesztő hol folytatja majd a munkáját.

Brit toplista: mindent letarolt a Pokémon

Ha keresnétek a Battlefield 2042-t a brit játékeladási toplistán, a harmadik hely környékén tegyétek, a Pokémon Brilliant Diamond és a Pokémon Shining Pearl ugyanis letarolta a mezőnyt, és elvitte az első két helyezést.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem lesz már túl sok sűrű hetünk ebben az évben a játékmegjelenések szempontjából, de az elkövetkező napokat alaposan megnyomják a kiadók és fejlesztőcsapatok. Lássuk a heti termést!

Battlefield 2042 - nem aratott sikert az új ponttábla

Korai hozzáférésben már nyúzható a Battlefield 2042, azonban nem mondhatnánk, hogy mindenki elégedett lenne a játékkal: a rajongók kérik vissza a régi ponttáblát, miközben az Xbox Series X-esek egy része lényegében játszani sem tud.

Battlefield 2042 - jövőre rajtol az első szezon

A DICE bejelentette, hogy idén már nem rajtol el a Battlefield 2042 első szezonja, az év hátralévő részében az úgynevezett az előszezonban, korlátozott mennyiségű újdonság mellett játszhatnak a játékosok.

Nem sok fegyverrel indít a Battlefield 2042

Nem kell már sokat várnunk a Battlefield 2042 megjelenésére, de az utolsó napokban is szállingóznak még a szivárgások. Ezúttal a játék fegyverlistája látott napvilágot, amely sokak szerint hagy némi kívánnivalót maga után.

Viszonylag kevés embert vonzott a Battlefield-béta

Megérkezett az Electronic Arts pénzügyi helyzetjelentése is, benne több érdekességgel: kiderült például, hogy az új Battlefield bétatesztje nem igazán csigázta fel a játékosokat.

Tízórás próbalehetőséget kap a Battlefield 2042

Ha még mindig bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, hogy teljes áron vásárold meg a Battlefield-sorozat aktuális felvonását, akkor van egy jó hírünk, ugyanis az Electronic Arts egy tízórás próbalehetőséggel kedveskedik a rajongóknak.