Call of Duty: Vanguard

PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Activision, Fejlesztő: Sledgehammer Games
A Call of Duty visszatér a második világháborúhoz.
Értékelés: Nincs még értékelve

Képregény is érkezik a Call of Duty: Vanguard mellé

A Call of Duty: Vanguard szereplői a szokásosnál is több figyelmet kapnak majd, mind a kampányban, mind pedig a többjátékos módban. A Sledgehammer még egy képregénnyel is megtámogatja a játékban feltűnő hősöket.

Call of Duty: Vanguard - bemutatkozott a multiplayer

A Call of Duty: Vanguard legutóbbi előzetese az egyjátékos sztorimódot, vele együtt pedig a második világháború borzalmait helyezte fókuszba, ma azonban a többjátékos mód és a vele járó féktelen őrület kapta a főszerepet.

Call of Duty: Vanguard - nézzünk bele az alfába!

Javában zajlik a legújabb Call of Duty alfatesztje, amelyhez kizárólag a PlayStation-tulajok férhetnek hozzá. A többiek gameplay-felvételekkel vigasztalódhatnak, lássuk, hogy milyen az új Champion Hill!
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

GC 2021: Mozgás közben a Call of Duty: Vanguard

Természetesen az új Call of Duty-epizód is jelen volt a ma esti gamescomos nyitóbulin, aminek az egyik Sztálingrádban játszódó küldetéséről leshettünk meg egy meglehetősen tartalmas játékmenet-felvételt.

A hétvégén indul az új Call of Duty alfatesztje

Az Activision bejelentette, hogy a PlayStation-tulajoknak nem kell megvárniuk a bétatesztet, és már a hétvégén mehetnek egy kört a Call of Duty: Vanguard alfaváltozatával.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Bemutatkozott a Call of Duty: Vanguard

A korábbi ígéreteknek megfelelően az Activision ma bemutatta az idei Call of Duty-epizódot. A szivárgások és a teaserek után már nem meglepetés, hogy a játék a Vanguard alcímet viseli, és a második világháború idején játszódik.

Felsorakoznak a Call of Duty: Vanguard fejlesztői

Két nap múlva mutatja meg magát a nagyközönségnek a legújabb Call of Duty-játék, a Vanguard, úgy tűnik azonban, hogy addig folyamatosan szivárognak majd a részletek az idei epizóddal kapcsolatban.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Közel már a Call of Duty: Vanguard leleplezése

Napok óta szivárog már a következő Call of Duty-játék, miközben a Warzone-ban is kisebb kedvcsinálókkal találkozhatnak a játékosok. Nem véletlenül: néhány napon belül a Warzone-on belül leplezi le az Activision a Vanguardot.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Már a Warzone is a Call of Duty: Vanguardot teaseli

Felkészülhetünk rá, hogy napokon belül megérkezik a híráradat az idei Call of Duty-epizód kapcsán a hivatalos forrásokból is. A Warzone-ban már most feltűnt egy teaser, amely megágyazhat a második világháborúban játszódó Vanguardnak.

Szivárognak az infók a Call of Duty: Vanguardról

Lelkes adatbányászoknak hála kiszivárogtak az első (nem túl jó minőségű) képek a legújabb Call of Dutyról, és amellett, hogy megerősítést nyert az aktuális epizód címe, arról is érkezett pletyka, hogy mikor láthatjuk majd mozgás közben az új részt.

E3 2021: Az új Call of Duty is kihagyja a show-t

Valószínűleg csalódni fognak azok, akik arra számítanak, hogy a napokban bemutatkozik a Call of Duty: Vanguard. Mindeközben újabb pletykák érkeztek a Warzone új, második világháborús pályájáról.