Call of Duty: Vanguard PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Call of Duty visszatért a második világháborúhoz.
1707410725

Elbocsátások a Crash Bandicoot és a Modern Warfare III fejlesztőinél is

Még mindig elkeserítő híreket kaptunk az Activison Blizzard háza tájáról, hiszen a Microsoft kaszája több patinás stúdiót is elég durván érintett. Súlyos a helyzet a Crash Bandicoot és a Spyro-sorozatért felelős Toys for Bobnál és a Sledgehammer Gamesnél is.
1671692400

A brit játékosok háromnegyede örülne, ha a Microsoft felvásárolná az Activisiont

Mezei játékosok közt végzett kutatást az Egyesült Királyság piacfelügyeleti hatósága. A felmérés eredménye szerint a felhasználók mintegy 75 százaléka a Microsoft és az Activision Blizzard mergere mellett tenné le a voksát.
1670677200

HWSW: Jövőre sem dőlhet el a Microsoft-Activision frigy sorsa

Az Egyesült Államokból is megérkezett a csapás a gigaüzlet meghiúsítására, az amerikai szövetségi kereskedelmi bizottság megindította a trösztellenes pert.
1668600000

Bejelentették a Grammy jelöltjeit: már videójátékok zeneszerzőit is díjazzák

Néhány hónappal ezelőtt a Recording Academy bejelentette, hogy öt új kategóriával bővítik az éves Grammy-díjátadót: végre itt is elismerik a videójáték-zenéket!
1667237006

Phil Spencer: amíg lesz PlayStation, addig lesz rá Call of Duty is

Továbbra is nagy a huzavona az Activision Blizzard felvásárlása kapcsán, az Xbox fejese azonban most nyíltan és világosan üzent. Akkor is lesz Call of Duty PlayStationre, ha a Microsoft felvásárolja a széria kiadóját.
1660212000

Egyre csúnyább a Microsoft és a Sony drámája az Activision felvásárlása kapcsán

Miközben a Sony foggal-körömmel küzd azért, hogy ne kerülhessen a Microsoft kezébe az Activision Blizzard, a redmondiak a versenyellenes tevékenységgel vádolják a riválisukat.
1658323800

Újból ingyenesen kipróbálható a Call of Duty: Vanguard

Újabb nagyszerű lehetőség azoknak, akik még nem vásárolták meg a játékot, de szeretnék kipróbálni a második világháborús lövölde multiját vagy épp Zombies módját.
1655445600

Indul a Call of Duty: Vanguard és Warzone negyedik szezonja

A jövő héten érkezik a Call of Duty: Warzone és Vanguard negyedik szezonja, a Mercenaries of Fortune. Ennek megfelelően megérkezett a legfrissebb roadmap és persze egy látványos kedvcsinálót is kaptunk.
1652464200

Az elmúlt év legkeresettebb játéka lett az Elden Ring Amerikában

Az NPD Group mérései alapján egy ideig a Call of Duty: Vanguard volt a mögöttünk álló tizenkét hónap legkelendőbb játéka, de az április lezárásával az Elden Ring átvette a vezetést.
1652252700

Továbbra is megállíthatatlan a Call of Duty: Mobile

Amíg konzolon és PC-n némileg megcsappant a Call of Duty játékosszáma, a mobilos mellékhajtás továbbra is sebesen szárnyal. A Call of Duty: Mobile 650 millió letöltéssel, rengeteg játékossal és óriási profittal zárta a tavalyi évet.