Call of Duty: Vanguard

PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Activision, Fejlesztő: Sledgehammer Games
A Call of Duty visszatért a második világháborúhoz.
Értékelés: 5.0

Véget érhet a Call of Duty éves megjelenési ciklusa?

Komoly változtatásokat hozhat a Microsoft és az Activision Blizzard dealje. A Bloomberg értesülései szerint a Call of Duty fejlesztőstúdiói szívesen lassítanának a 2005 óta futószalagon érkező széria megjelenési ciklusán.

Csúszik a Vanguard és a Warzone második szezonja

A Call of Duty hivatalos oldalán megjelent egy közlemény, amiben az Activision megerősítette, hogy a játékokkal kapcsolatos komoly hibák miatt elhalasztják a Vanguard és a Warzone új szezonját, és a problémák orvoslására fókuszálnak.

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

A Microsoft bejelentette, megállapodásra jutott az Activision Blizzarddal, aminek értelmében megkezdik a felvásárlását a teljes cégcsoportnak annak minden fejlesztőstúdiójával együtt.

A szokásosnál korábban érkezhet az új Call of Duty

Gyakorlatilag nyílt titok, hogy idén ősszel érkezik a 2019-es Modern Warfare folytatása, egy ipari bennfentes szerint azonban a Call of Duty: Vanguard alacsony eladásai miatt az Activision a szokásosnál korábban piacra dobhatja az új címet.

Ezek voltak 2021 legsikeresebb PS Store-játékai

A Sony a PlayStation Blogon leplezte le azt a listát, ami összegzi, hogy melyek voltak PlayStation Store legtöbbet letöltött játékai a tavalyi esztendőben. Nagy meglepetésekre nem kell számítani.

Brit toplista: a szokásos slágerjátékok az élen

Miután nem igazán volt jelentős megjelenés mostanában, a legutóbbi brit toplista sem okozott meglepetéseket: az élbolyban a szokásos slágercímek feszítenek, és a PS5-játékok is belehúztak.

Ezen a hétvégén is ingyenes lesz a Vanguard multija

Hamarosan kezdetét veszi a Call of Duty: Vanguard és a Call of Duty: Warzone ünnepi eseménysorozata, ennek részeként pedig ismét ingyenessé válik a franchise fősodrát erősítő játék multiplayer módja.

Amerikai toplista: az üresen kongó polcok hónapja

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group novemberi összesítése, amely furcsa számokat hozott: az eladásokon nem kicsit érezteti a hatását, hogy alig lehet hozzájutni a legújabb konzolokhoz.

TGA 2021: Távol marad az Activision Blizzard

Az Activision Blizzard körüli botrányok után a kiadó nem képviselteti magát az idei esztendő utolsó nagy játékeseményén, a The Game Awardson. Ezt a műsor vezetője, Geoff Keighley jelentette be a Twitteren.

Brit toplista: ismét a FIFA 22 zárt az élen

Magunk mögött tudhatjuk az idei Black Fridayt, a szigetországi játékeladási lista pedig nagyjából visszatért a megszokott mederbe. Visszatért az élre a FIFA 22, és ismét a dobogón végzett a Call of Duty: Vanguard.

Brit toplista: mindent letarolt a Pokémon

Ha keresnétek a Battlefield 2042-t a brit játékeladási toplistán, a harmadik hely környékén tegyétek, a Pokémon Brilliant Diamond és a Pokémon Shining Pearl ugyanis letarolta a mezőnyt, és elvitte az első két helyezést.

Késik egy keveset a Call of Duty: Warzone Pacific

A vártnál egy kicsit többet kell várnunk arra, hogy ejtőernyőt bonthassunk Caldera trópusi szigete felett. A Call of Duty: Warzone nagy frissítése az eddig ismert megjelenési dátum után egy héttel érkezik meg.

Call of Duty: Vanguard - megérkezett a Shipment

Megkapta az első komolyabb frissítését a Call of Duty: Vanguard. A számos hibajavítást eszközölő patch helyreigazított néhány túlzottan erős fegyvert, ráadásul magával hozott egy közönségkedvenc térképet is.

Bobby Kotick is sáros lehet a szexuális ügyekben

A Wall Street Journal azt állítja, hogy az Activision Blizzard CEO-ja, Bobby Kotick is tudott az Activisionnél zajló szexuális visszaélésekről, ráadásul a peres ügyek közül jó néhányat el is hallgatott az igazgatótanács előtt.

Ingyenes hétvégét kap a Call of Duty: Vanguard

Az Activision megerősítette, hogy ingyenes próbahétvégét kap az alig két héttel ezelőtt megjelent Call of Duty: Vanguard. A kezdeményezés holnaptól lesz elérhető, és kizárólag a multiplayer módra lesz érvényes.

Az egész sorozatból tilthatják a Call of Duty csalóit

A Call of Duty: Warzone következő nagy frissítésével élesedik a Ricochet, a széria új anti-cheat rendszere, melynek bevezetése után az Activision nem bánik majd kesztyűs kézzel a csalókkal. A széria összes részéből repülhetnek a bűnösök.

Brit toplista: nem talált kihívóra az új Call of Duty

A FIFA 22 több mint egy hónapig uralta a brit dobozos játékeladások toplistáját. Vajon a Call of Duty: Vanguard meg tudja ismételni ezt? Egyelőre jól halad, mert az elmúlt héten nem tudták megszorongatni.

Brit toplista: a Call of Duty váltotta a FIFA-t

Megjelenése óta a FIFA 22 vezette a brit dobozos játékeladások toplistáját, heteken át senki nem tudta leváltani. Ez megváltozott a Call of Duty: Vanguard érkezésével, ami rögtön az élen nyitott.

Call of Duty: Warzone - egy új kor kezdete

Megjelent a Call of Duty: Vanguard, hamarosan pedig a Warzone is visszatekeri az idő kerekét a 80-as évekből egészen a második világháborúig. A legújabb videóból megtudhatjuk, hogyan ér össze ez a két korszak.

Ezt tudja a PC-s Call of Duty: Vanguard

A Battlefield 2042-re rákontrázva a Call of Duty: Vanguard is megkapta a saját PC-orientált előzetesét. A master race igényeit kielégítő technikai tulajdonságok mellett ráadásul lehullott a lepel a hivatalos gépigényről is.