Fatal Inertia

Autóverseny, Sci-Fi
Kiadó: Koei, Fejlesztő: Koei
Episode 1 -es kocsiverseny és Wipeout sajátos keveréke, a megszokott Koei minőségben!
Értékelés: Nincs még értékelve

Hétfő délutáni galériafrissítés

Újfent galériafrissítéssel jelentkezünk, benne olyan címekkel, mint az Alone in the Dark, a Dragon Ball Z: Burst Limit, a LEGO Batman vagy Star Ocean 4.

A héten megjelenő játékok listája

Halott a PC-s és nextgen konzolos felhozatal, az igazi sztár így a Nintendo DS lesz a héten, olyan címekkel mint a Guitar Hero: On Tour vagy az Imagine Rock Star.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hetünk meglehetősen tartalmasnak ígérkezik, hiszen jön a Race Driver: Grid, a Ninja Gaiden II, a LEGO Indiana Jones és a The Bourne Conspiracy is többek között.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

Tavasszal érkezik a PS3-as Fatal Intertia

Az eredetileg PS3-exkluzív Fatal Intertiára régóta várunk már: időközben megjelent egy X360-as változat is, a Sony gépére tervezett változat pedig sehol sincs...

A héten megjelenő játékok

Újfent remek hétnek nézünk elébe (legalábbis hétfőn ez még így lett volna aktuális): jön a Heavenly Sword, a Skate, az új NHL, és még sok más finomság!

Elkészült a Fatal Inertia X360-as változata

Befejeződtek a Fatal Inertia munkálatai Xbox 360 platformon, így a Microsoft dobozára írt változat készen áll a sokszorosításra - megjelenés szeptember 11-én.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

GC 2007: Az első galériafrissítés

Assassin's Creed, Brothers in Arms 3, Condemned 2, Crash of the Titans, Dark Messiah Elements, EndWar, Haze - és akkor még nem láttatok semmit!
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

Megérkezett a Fatal Inertia demója

Az Xbox Live-ról már tölthető a Playstation 3 exkluzívként bejelentett Fatal Inertia demója. A program mérete mindössze 380 MB lett!

E3 2007: Xbox 360 videómontázs 30 játékkal

A Gamersyde munkatársai beújítottak egy friss E3-as videót, mely nem kevesebb, mint harminc Xbox 360 játékba enged betekintést, darabonként pár másodpercre.

E3 2007: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!

Késik a Fatal Inertia PS3-as verziója

A Koei Fatal Intertia névre hallgató versenyjátékát 2005-ben kizárólag PS3-ra jelentették be, ám mint sok más társa, elvesztette exkluzivitását.

Késik a Fatal Inertia és a Bladestorm

A KOEI bejelentette, hogy a PS3-ra és X360-ra készülő Bladestorm: Hundred Years War és Fatal Inertia megjelenése nyáron esedékes, nem pedig márciusban.

Friss képek érkeztek a galériába

Olyan remek játékokból érkeztek látnivalók, mint Bladestorm, Dark Sector, Fatal Inertia, Advanced Warfighter 2, Kane & Lynch, Rogue Warrior, STALKER stb.

Újabb exkluzív címeket vesztett a Sony

A Grand Theft Auto IV és az Assassins Creed után újabb Playstation 3 exkluzív címek csúsztak ki a Sony kezéből, és paktáltak le a Microsoft-tal.

Késik a Fatal Inertia is

Nyitócímként volt bejelentve a Konami által fejlesztett Fatal Inertia is, ám a mai bejelentésből megtudtuk, hogy sajnálatos módon ezen cím sem készül el az idén.

TGS 2006: Az első nagy adag screenshot

Vadi új galéria érkezett a TGS-ről, benne olyan finomságokkal mint Devil May Cry, Gundam, Metal Gear Solid, Need for Speed és Ridge Racer.

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Ajánlatunk a felhozatalból: Battlefield: Bad Company, Company of Heroes, FIFA 07, Just Cause, Rayman: Raving Rabbids, Reservoir Dogs és még sok más nyalánkság!

TGS 2006: Koei és Capcom felhozatal

Két hét múlva, egészen pontosan szeptember 22-én kezdődik Japán legnagyobb játékkiállítása, a Tokyo Game Show. Ma megérkeztek az első line-upok.

GC 2006: Késő esti galériafrissítés

Ma estére 260 screenshot gyűlt össze, egyenesen a Games Convention 2006-ról. Lessétek meg őket, nem fogjátok megbánni, ezt garantáljuk!