Brothers in Arms: Hells Highway

FPS, Világháborús
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: Gearbox Software
PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készülő második világháborús FPS, mely nem titkoltam az HBO-s Elit Alakulat című minisorozatra hajaz.
Értékelés: 8.1

Távozik Randy Pitchford a Gearbox Software éléről

Huszonkét év után lemond elnöki pozíciójáról Randy Pitchford a Gearbox Software-nél. A Gearbox játékrészlegét Steve Jonesra hagyja, míg ő a televíziós és filmes divízióra koncentrál inkább.

Készül a Brothers in Arms következő felvonása

Randy Pitchford, a Gearbox vezetője az Academy of Interactive Arts & Sciences még áprilisban készült, de a YouTube-ra csak most feltöltött podcastjában megerősítette, hogy a csapat már dolgozik az új felvonáson.
  • Írta: Shifty
  • 8 komment

Az Embracer Group megvette a Gearboxot

Eddigi legnagyobb vásárlását jelentette be az Embracer Group a Gearbox Entertainment megszerzésével. A Borderlands-szériáról ismert stúdió a cégcsoport hetedik nagy divíziója lesz, többek közt a THQ Nordic és a Saber mellett.

Készül a Brothers in Arms-tévésorozat

Most futott be a hír, hogy a Gearbox csapata összeállt Scott Rosenbaum showrunnerrel, hogy együtt élesszék fel a méltatlanul elfeledett szériát. Igaz, ezúttal nem játékként, hanem TV-s sorozatként.

Autentikus lesz az új Brothers in Arms

A Gearbox fejese, Randy Pitchford szerint a csapat már dolgozik az új Brothers in Armson, de még a fejlesztés nagyon korai szakaszában tartanak. Az sem zárható ki, hogy idővel egy másik stúdió is besegít majd nekik.

Gearbox: új Brothers in Armsot szeretnénk

Mikey Neumann, a Gearbox kreatív igazgatója a PAX Easten tartott panelbeszélgetésen elárulta, nem tekintik lezártnak Matt Baker őrnagy történetét, s mindenképpen szeretnék elkészíteni az új Brothers in Arms-játékot.

E3 2013: Kiszivárgott az Xbox One felhozatala?

Egy állítólagos bennfentes forrás megszellőztette az E3-as Microsoft konferencia játékfelhozatalát. Az Xbox One-re megjelenő címek listája impozáns: lesz itt Dead Rising 3, Beyond Good & Evil és, Killer Instinct is.

Abszolút hiteles lesz az új Brothers in Arms

Szeptember óta tudjuk, hogy már javában készül a Brothers is Arms legújabb része. Ne a Furious 4-ra gondoljatok, elvégre az szakított a frencsájzzal és egy teljesen új cím lesz. A valódi, "autentikus' folytatásról beszélünk.

Már készül az új Brothers in Arms

De most tényleg. Miután a Furious 4-nak nem sok köze volt a sorozat esszenciájához, a Gearbox - talán éppen a rajongók nyomására - úgy döntött, hogy a játékból vadonatúj címet varázsol, a Brothers in Armst pedig inkább meghagyja a második világháborút "tisztán" kedvelőknek.

Nagyobb irodába költözik a Gearbox

Láthatóan jól megy a Gearboxnak, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy egy új, sokkal nagyobb irodába költözik. Legalábbis akkor, ha az új irodának helyt adó épület elkészül, ami valamikor 2013-ban esedékes. Szóval a hír címe az is lehet, hogy majd egyszer új irodába költözik a Gearbox.

Egy másik Brothers in Arms is készül

Sokan némileg csalódással vették tudomásul, hogy ugyan kaptunk új Brothers in Arms-bejelentést az E3-on, az nem igazi folytatás, hanem egy külön történet, melynek semmi köze az eddigiekhez. Nem kell aggódni, úgy tűnik, a Gearbox pontosan tudja, mi kell a rajongóknak.

Brothers in Arms bejelentés hamarosan

A Gearbox valószínűleg a világ egyik legelfoglaltabb fejlesztőcsapata lehet, de a rengeteg projekt közül is akad egy, amiről ugyan már hallottunk, de hatalmas rajongói várakozás övezi: ez a Brothers in Arms új része, amiről tudjuk, hogy készül, de egyelőre mást nem mondtak róla a srácok.

A modern idők felé nyithat a Brothers in Arms is

A Call of Duty és a Medal of Honor után újabb sorozat nyit a modern idők háborúi felé, noha az előbb említett címek mellett a Brothers in Arms is második világháborús címként vált ismertté. Konkrét bejelentés még nincs, de Randy Pitchford és a Gearbox szerint ha lesz új rész, akkor az "más" lesz.

Új játékon munkálkodik a Gearbox csapata

A Brothers in Arms széria, és legutóbb a Borderlands munkálataiért felelős Gearbox egy titkos játékon dolgozik, derült ki a kreatív igazgató Twitter bejegyzéséből.

Magyar szinkronnal érkezik az új Brothers in Arms

Korábban úgy volt, hogy csak magyar felirattal, de most már biztos, hogy szinkronizálva is megjelenik a Brothers in Arms: Hells Highway PC-s verziója.
  • Írta: rocsikzolee
  • 29 komment

Brothers in Arms demó az Xbox LIVE-on

Az Xbox LIVE-ról letölthető a Brothers in Arms: Hells Highway demója. Ha még nem próbáltad a játékot, akkor mindenképp érdemes letölteni a próbaváltozatot!

Budapest Game Show 08 - programok és meghívó

2008 október 25-én szombaton megrendezésre kerül a második Budapest Game Show. A helyszín a Millenáris Parkban található Teátrum.

Szupervéres Brothers in Arms: HH trailer

Még több fejlövés, még több hulla, még több erőszak - befutott a Brothers in Arms: Hells Highway legújabb, szupervéres előzetese!

Itt az utolsó Brothers in Arms kedvcsináló

Új trailer érkezett a Gearbox második világháborús játéksorozatának legújabb részéből, a Brothers in Arms: Hells Highwayből.

Brother in Arms: Hells Higway gépigény és csúszás

A Steamen egy pár napig látható volt a Brothers in Arms sorozat legújabb részének gépigénye. Emellett sajnos egy kis csúszásról is be kell számolnunk.