Super Monkey Ball: Banana Mania

Nintendo Switch

Kiadó: Nintendo, Fejlesztő: Nintendo
Felújítva tér vissza az első három Super Monkey Ball-játék.
Értékelés: Nincs még értékelve

Brit toplista: csak a második lett a Far Cry 6

Habár a múlt hetet (is) alaposan megszórták játékpremierekkel a kiadók, egyik újonc sem tudta megdönteni az aktuális FIFA-epizód uralmát. Még a Far Cry 6-nak is csak egy második helyre futotta.

Cuki kedvcsinálót kapott az új Super Monkey Ball

Megjelent a Super Monkey Ball: Banana Mania, a premiert kísérő launch trailerrel pedig a Sega alaposan kitett magáért. Az üveggolyókba ragadt kismajmok ezúttal rajzfilmes körítésben hajkurásszák a banánokat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékőrület, ezen a héten is lesz miből válogatnunk, ha játszanivalót keresünk. Szokásunknak megfelelően most is listába szedtük az elkövetkező napok újdonságait.

GC 2021: Ez volt még a Gamescom nyitóműsorában

Geoff Keighley nem spórolt a Gamescom tegnap esti nyitóceremóniáján, dögivel kaptuk a játékelőzeteseket. A legnagyobb bejelentéseket már összeszedtük, most végigvesszük, mik sikkadhattak el a híráradatban.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Csodás világok várnak az új Super Monkey Ballban

Habár a Nintendo E3-as műsorán mutatkozott be, mégis minden nagyobb platformra ellátogat a Super Monkey Ball: Banana Mania. A labdába zárt kismajom rengeteg varázslatos világot felfedez majd - erről szól a legújabb előzetes.

E3 2021: Visszatér a Super Monkey Ball

Idén ünnepli a huszadik születésnapját a Super Monkey Ball, ez pedig csak egy dolgot jelenthet: felújított formában érkezik Nintendo Switchre a széria három klasszikus epizódja. Ez a Super Monkey Ball: Banana Mania.