Windows 11

PC

Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: Microsoft
A Microsoft mégsem áll meg a kerek tízesnél az operációs rendszerek terén.
Értékelés: Nincs még értékelve

HWSW: Belassítja az AMD-s PC-ket a Windows 11

Számottevően csökkentheti az AMD Ryzen-processzoros számítógépek teljesítményét a kedden megjelent Windows 11. A tervezőcég szerint a probléma szoftveresen orvosolható, a javítás pedig még ebben a hónapban megjelenhet.

HWSW: Megjelent a Windows 11

A mai naptól telepíthető a Microsoft legújabb kliens operációs rendszere, a Windows 11. A grafikus felhasználói felület mellet a motorháztető alatt is több fejlesztést és módosítást végeztek Redmondban.
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!

Hivatalos: októberben rajtol el a Windows 11

A minap a Microsoft hivatalosan is nyilvánosságra hozta, hogy pontosan mikor érkezik a Windows 10 utódja. Aki nem szeretne halogatni, és a lehető leghamarabb váltana az új operációs rendszerre, annak mindössze október 5-ig kell várnia.

HWSW: Jövőre lehet ingyen frissíteni Windows 11-re

Bár jelen állás szerint a Windows 11 még idén piacra kerül, a Windows 10-es felhasználók csak a jövő év első felében élhetnek az ingyenes frissítés opciójával - írja nagytestvérünk, a HWSW.

HWSW: Lazíthatnak a Windows 11 követelményein

Egy friss blogposztban igyekszik eloszlatni a Windows 11 rendszerkövetelményei körüli fejetlenséget a Microsoft. A redmondi vállalat nem zárkózik el a gépigény lazításától, habár jelentős engedményekre nem érdemes számítani.

HWSW: Bejelentette a Windows 11-et a Microsoft

Immár hivatalos a Windows 11. A szoftvercég következő operációs rendszere több kisebb-nagyobb fejlesztést hoz el, amelyek közül az egyik legnagyobb durranást az új Microsoft Store, illetve az azzal együtt érkező androidos támogatás jelenti.