eFootball

PC, Mobil, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Konami, Fejlesztő: Konami
A PES utódja free-to-play üzleti modellel folytatja.
Értékelés: Nincs még értékelve

Jövőre csúszik az eFootball teljes megjelenése

A Konami eFootballja az év egyik legkatasztrofálisabb megjelenését produkálta, ennek pedig a játékosok hangot is adtak. A japán kiadó és fejlesztőcég belátta az elhamarkodottságát, az 1.0-s verziót pedig elnapolták.

A vártnál később érkezik az első eFootball-javítás

Noha a Konami október végére ígérte a katasztrofálisan rajtolt eFootball első nagyobb javítását, a kiadó a minap jelezte, hogy megcsúsztak a munkálatokkal, és csak november elejére várhatjuk a tapaszt.

A Konami elnézést kért az eFootball rajtjáért

Katasztrofálisan sikerült az eFootball rajtja, egy játék sem kapott még a Steamen annyi negatív értékelést, mint a Konami focis játéka. A kiadó most elnézést kért, és megígérte, hogy helyrehozza a dolgokat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem hagy alább az őszi játékzuhatag, szeptember utolsó napjaiban is masszívan özönlenek az újabb és újabb címek, mi pedig a szokásunkhoz híven ismét listába szedtük a friss megjelenéseket.
  • Írta: szlav
  • 0 komment

Minimális tartalommal rajtol az eFootball

A Konami korábban már igyekezett figyelmeztetni a játékosokat, és azt állította, lényegében demóként rajtol majd el az eFootball. Most már azt is tudjuk, hogy ez mit takar pontosan - és hát valóban nem sokat.

GC 2021: Játékmenet-előzetesen az eFootball

A Konami free-to-play irányba viszi el focis játéksorozatát, amelyet ezentúl a folyamatosan fejlődő eFootballként kell keresnünk. Az új gameplay-előzetes azt mutatja be, mit is tud majd az újrakonfigurált cím.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Az eFootball első változata „szinte csak demó” lesz

A Konami és az eFootball maga mögött hagyja a Pro Evolution Soccer címet, és free-to-play modellre vált idén ősszel. A kiadó szerint az első változat bizonyos értelemben csak egy demó lesz, a tartalom java később kerül majd bele.

eFootball címen, ingyenes játékként folytatja a PES

Jobb, ha elbúcsúzunk a Pro Evolution Soccer címtől, és megszokjuk az eFootball nevet, így folytatódik ugyanis a Konami FIFA-kihívója. A névváltás azonban nem minden, a focis széria ugyanis free-to-play vonalon halad tovább.

A Konami váratlanul fellőtt egy demót az új PES-hez

Tegnap kicsit elmentünk mellette, de a jegyzőkönyv kedvéért emlékezzünk meg róla, hogy a Konami minden előzetes felhajtás nélkül fellőtte a netre az új Pro Evolution Soccer kipróbálható változatát, méghozzá hálózati teszt gyanánt.