GRID Legends PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A GRID-széria következő, történetközpontú darabja.
1702278000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt az december második hete, és vele együtt egy újabb uborkaszezon. Karácsony közeledtével egyre kevesebb új megjelenésre számíthatunk, cserébe kárpótolhat minket a filmet és TV-s felhozatal.
1682524004

Frissítve: Íme, a PlayStation Plus Essential májusi játékai

Ha minden igaz, akkor a májusi felhozatal főleg a sportrajongóknak fog kedvezni, bár a kardozós kalandok szerelmeseinek is jut majd valami jó. Kíváncsian várjuk, hogy valóban ezek a címek érkeznek-e.
1674815474

Íme, a frissített januári Xbox Game Pass felhozatal

Január második fele, valamint február eleje is tartogat izgalmas játékokat az Xbox Game Pass felhozatalában.
1655401800

Mass Effecttel, GRID Legendsszel és harminc másik játékkal készül júliusra az Amazon

Közeleg az idei Prime Day, aminek örömére az Amazon alaposan megszórja ajándékjátékokkal az Amazon Prime-előfizetőket. Mass Effectet, Star Warst és Need for Speedet is találunk a sok indie cím mellett.
1646650580

GRID Legends teszt

Erős mezőnyben indult a GRID Legends - vajon sikerül helyt állnia? Miután a Codemasters nemrég újraindította a jelenlegi legárkádosabb versenysorozatát, úgy döntöttek, egy sztorimóddal is megfejelik a legújabb epizódot.
1646035200

Brit toplista: az élen rajtolt az Elden Ring

Menetrendszerűen tarolta le a brit toplistát az Elden Ring, amely az év harmadik legjobb rajtját hozta össze az Egyesült Királyságban. A GRID Legends ugyanakkor lényegében észrevehetetlen volt, a legjobb tíz közé sem került be.
1645623028

Begurult a GRID Legends utolsó előzetese

Ugyan ez a hét az Elden Ringről fog szólni, azért a versenyjátékok szerelmesei is találnak majd maguknak megfelelő alternativát, hiszen hamarosan boltokba gördül a GRID-sorozat következő felvonása, a GRID Legends.
1645430400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amilyen sűrű volt a február, annyira sűrű lesz a hónap utolsó hete is: a következő napokban több nagyágyú is landol majd a boltok polcain, és néhány régóta várt indie címre is lecsaphattok majd.
1644145200

Mit tartogat a GRID Legends?

Hatalmas sebességgel közeledik a GRID Legends premierje, mielőtt azonban a rajtvonalhoz állnánk, érdemes jobban is megismerkednünk a Codies versenyjátékával. Ebben segít a tartalmakat taglaló trailer.
1643029258

Negyven percig pörög a GRID Legends

Hamarosan visszatér a GRID-sorozat, a GRID Legends pedig egy komoly sztorimódot is kap. Most begurult egy masszív, 40 perces kedvcsináló, ami ízelítőt ad a játékmenetből és a történet alakulásából is.