Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

PC, Mobil, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Rockstar, Fejlesztő: Rockstar
Felújított kiadást kapott a GTA-trilógia.
Értékelés: Nincs még értékelve

Brit toplista: a Mario Kart 8 nyerte 2021 utolsó hetét

A brit dobozos játékeladások toplistáján is lezárhatjuk 2021-et, hiszen befutott az év utolsó hetének összesítése. Ez alapján a Mario Kart 8 Deluxe-ot övezte a legnagyobb érdeklődés karácsony és szilveszter között.

GTA Trilogy - ajándékot kapnak a PC-s játékosok

A Rockstar bejelentette, hogy a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition PC-s vásárlói egy ingyenjátékot is behúzhatnak a jövő hónap elejéig. A játékosok öt cím közül választhatnak.

Brit toplista: a szokásos slágerjátékok az élen

Miután nem igazán volt jelentős megjelenés mostanában, a legutóbbi brit toplista sem okozott meglepetéseket: az élbolyban a szokásos slágercímek feszítenek, és a PS5-játékok is belehúztak.

Megérkezett a GTA-kollekció következő javítása

Befutott a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition második nagyobb javítása, amely több mint száz bugot gyomlál ki a kollekcióból. Ezzel együtt kiderült, hogy csúsznak a dobozos változatok.

Visszahozza a Rockstar az eredeti GTA-trilógiát

Szörnyű állapotban jelent meg a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, ezt pedig végre belátta a Rockstar Games is. A stúdió elnézést kért a játékosoktól, és visszahozza a digitális boltokból eltüntetett eredeti verziókat.

Újra elérhető a GTA-kollekció PC-s változata

Az egész hétvégén át tartó huzavona után a Rocktar nemrég újra elérhetővé tette a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition PC-s változatát. A fejlesztőcég azt ígérte, hogy folytatja a teljesítmény csiszolását a platformon.

Újra a Hot Coffee kísérti a Rockstart?

Noha a Rockstar Games Launcher már elérhető, a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition PC-s változata továbbra sem játszható - a Rockstar szerint ki kell szedni belőle néhány fájlt, aminek nem lenne helye a játékban.

GTA Trilogy - leállították a PC-s verzió árusítását

Tegnap este "karbantartás miatt" leállt a Rockstar Games Launcher, a fejlesztőcég pedig azóta dolgozik a szolgáltatás helyreállításán. Mindezt úgy, hogy épp most jelent meg a felújított GTA-trilógia, aminek egyelőre szüneteltetik az árusítását.

Kiszivárgott felvételeken a GTA Trilogy

Holnap jelenik meg, de egy előzetest leszámítva a Rockstar még mindig nem mutatott gameplay felvételeket a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Editionről. De van, aki már játszik a játékkal, így kiszivárogtak az első videóanyagok.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Gőzerővel tombol az év végi szezon, így szinte futószalagon érkeznek az izgalmasabbnál izgalmasabb új címek. Ahogy azt már megszokhattátok, ezúttal is listába szedtük az aktuális hét termését.

GTA Trilogy - így fest Nintendo Switchen

Hiába láthattuk már mozgás közben a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Editiont, a játék Nintendo Switchre tervezett kiadásáról eddig még nem kaptunk látnivalót. A Rockstar Games végre pótolta ezt a hiányosságot is.

Frissítve: Novemberben jön a felújított GTA Trilogy

A Rockstar megnyitotta a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition előrendelését, ez pedig azt is jelenti, hogy nem csak azt tudjuk, mennyibe fog kerülni a játék, de az is kiderült, mikor jelennek meg a digitális és fizikai verziók.

GTA-trilógia - újdonságok és gépigény

Felújított kiadásban tér vissza a GTA III, a Vice City és a San Andreas. Hivatalos forrásból továbbra is keveset tudunk a csomagról, most azonban kiszivárgott néhány részlet a grafikai újításokról, a gépigényről és az achievementekről.

Nagyon drága lehet majd a felújított GTA-trilógia

A Base.com áruházlánc honlapján már fogadják a múlt héten bejelentett Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition előrendeléseit, amiből az is kiderült, hogy platformtól függetlenül elég borsos árcetlit kapott a felújított kollekció.

Megerősítették: felújított kiadást kap a GTA-trilógia

A Rockstar nem sokkal ezelőtt hivatalosan is megerősítette a korábbi pletykákat, valóban készül a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. A kollekció legtöbb platformon még idén meg fog jelenni.

Újabb jelek árulkodnak a GTA-trilógia felújításáról

Lényegében nyílt titokként kezelhetjük, hogy a PS2-éra Grand Theft Auto-játékai remasterelt formában térnek vissza: a Rockstar Games Launcherből már a hivatalos logókat és az achievementek ikonjait is kitúrták a felhasználók.

Úgy tűnik, nincs messze a felújított GTA-trilógia

A korábbi szóbeszédek után Dél-Korea korhatár-besorolásokért felelős szervezete is hozzátette a magáét a felújított GTA-trilógiáról szóló hírekhez: úgy tűnik, jön a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, és már nincs is messze.

Felújított Grand Theft Auto-epizódok érkezhetnek?

Egy megbízható forrás állítása szerint a Rockstar Games a Grand Theft Auto V: Enhanced Edition fejlesztése mellett már nagyban dolgozik a Grand Theft Auto III, a GTA: Vice City és a GTA: San Andreas újrakeverésén is.