Boomer Gamer podcast

A Gamekapocs podcastje.
1643727027

Boomer Gamer podcast: a multi múltja és jövője

Véget ért a január, ezzel együtt pedig megérkezett a Boomer Gamer podcast idei első adása. Geri ezúttal régi barátjával, Belfivel ült össze, hogy megemlékezzenek a LAN-partik legnagyobb sztárjairól és a többjátékos kalandok jövőjéről.
1640767687

Boomer Gamer podcast: kedvencek és akciók

Az ötödik adással zárja az évet a Boomer Gamer podcast stábja. Geri és Fritz listába szedték az idei nagy kedvenceiket, és átnyálazták a Steam és az Epic Games Store legjobb évvégi akcióit.
1638467160

Boomer Gamer podcast: reális virtualitás

Megérkezett a Boomer Gamer podcast negyedik adása, amelyben a virtuális valóság témaköre kapta a főszerepet. A bő egyórás adásért erre fáradjatok, jó szórakozást kívánunk!
1636620420

Boomer Gamer podcast: őrületes űrkalandok

Már meghallgatható a Boomer Gamer podcast harmadik adása, amelyben az elmúlt évek űrjátékai kapták a főszerepet. Elmondjuk, hogy melyik a legnagyobb csalódás számunkra, és fejet hajtunk a No Man's Sky fejlesztői előtt. Csekkoljátok!
1635532260

Boomer Gamer podcast: minden, ami Dűne

Megérkezett a Boomer Gamer podcast következő adása, amelyet lényegében teljes egészében az új Dűne-filmnek és persze Dűne-univerzumnak szenteltünk. Jó szórakozást!
1634142900

Boomer Gamer - indul a Gamekapocs podcastje

Új korszak kezdődik a Gamekapocs életében, összegyűjtöttünk egy csomó ötletet, amely mentén bővíthetnénk az újság tartalmát. Adta magát, hogy újítsunk be podcastekkel is: ennek az első fecskéje a Boomer Gamer.