Dragon Ball: The Breakers PC, PS4, SW, XBOXONE, XSX

Aszimmetrikus többjátékos vadhajtás a Dragon Ball-univerzumban.
1698857555

Megvannak az novemberi PlayStation Plus Essential címek

A szokásosnál később, sőt előzetes szivárgások nélkül érkeznek a novemberi játékok a Sony előfizetésének legalsó szintjére. A három cím igen széles spektrumot fed lesz ezúttal is.
1668713650

Amerikai toplista: a Call of Duty: Modern Warfare II-é volt a hónap Amerikában

Az NPD Group közzétette az USA októberi játékeladási toplistáját, melyen a Call of Duty: Modern Warfare II nem talált legyőzőre. A hardverek között a Sony konzolja diadalmaskodott.
1665763056

Megjelent a Dragon Ball: The Breakers, itt a launch trailer

Végre megjelent a Dragon Ball: The Breakers, amely egy aszimmetrikus multiplayer fókuszú túlélőjáték a Dragon Ball világából.
1665381600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül, és akkor még finomak voltunk: lássuk, hogy milyen megjelenésekre számíthatunk a következő napokban!
1663591980

Újabb platformokat hódít meg a Dragon Ball Z: Kakarot

A Bandai Namco alaposan felkészült Dragon Ball-ügyileg a Tokyo Game Show-ra, a Dragon Ball Z: Kakarot és a Dragon Ball: The Breakers kapcsán is hozott híreket.
1658746800

Októberben rajtol el a Dragon Ball: The Breakers

Még mindig nagyon nehéz megszokni a Dragon Ball: The Breakers koncepcióját, de a Bandai Namco hamarosan elindítja a játék zárt tesztelését - talán akkor sikerül!
1637830800

Dragon Ball: The Breakers - játékmenet és gépigény

Újra megmutatta magát a frissen bejelentett Dragon Ball: The Breakers, amely egy aszimmetrikus online túlélőjátékkal bővíti a legendás manga és anime univerzumát. A friss látnivalók mellett befutott a PC-s gépigény is.
1637679600

Szokatlan multis játék a Dragon Ball: The Breakers

Sosem gondoltuk volna, hogy a Bandai Namco éppen a Dead by Daylight formuláját cseni majd el a következő Dragon Ball-játékhoz, de úgy tűnik, mindig van új a nap alatt. A Dragon Ball: The Breakers tehát egy aszimmetrikus online túlélőjáték lesz.